|
Тема |
Re: Няма пък! [re: RujaKaramfilova] |
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
|
Публикувано | 20.09.23 16:35 |
|
|
Аз пълнената с натрошено сирене чушка я уважавам зелена и сурова.
Обаче, пълнен домат си е чисто извращение. Мъ как ще ми е кух отвътре, като сокът и сочното месце около семето и в камерите му е най-вкусното, бе!
А пържената чушка, ако ще се прехласваме, требе да е печена, обелена, срязана по вертикала на две, за да се изчисти от семето, но без да се маха дръжката, запържена в цвъртящо олио /като я държиш за дръжката, потапяш и обръщаш/ и поднесена обилно полята с прясно сварен доматен сос с кълцан магданоз и чесънче.
|
| |
|
|
|