|
|
| Тема |
Re: За Тарти [re: spunk] |
|
| Автор |
Baldrian (опасна) |
|
| Публикувано | 29.07.22 15:18 |
|
|
|
Най-много сквалан има в зехтина. След него е карите.
Скваланът е въглеводород, който естествено се намира в човешкия себум. Има свойството да преминава в по-голяма дълбочина.
Но се оказва, че да намериш хубав, чист зехтин не е лесно.
Ако Гърки прочете да дава съвет
пробваш на китката за реакция и ако не те дразни и ти харесва-твоето е
аз мисля, че тези продукти трябва да са преди всичко приятни като усещане
ако искаш да предпазиш от гранясване добавяш 10 процента масло от жожоба. жожобата е восък. ако е твърдо(кокос или какао)-водна баня. за какаото до 40 градуса и добавяш жожобата.
дъщеря ми има алергия от кокос. аз нямам
така че си намираш твоето.
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
| |
|
|
|