|
Тема |
Re: Похапвам си [re: RujaKaramfilova] |
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
|
Публикувано | 03.06.22 22:26 |
|
|
Цепваш синята слива надълго, напълваш я със синьо сирене, обвиваш в хамон и фиксираш с клечка. Проста работа! Става и със сушени кайсии и фурми, но със сушени сливи е най-добре.
Балиго какво е сиреньето ... КАКА го домъкна от Швейцария. Мазничко доста, с плесен и наситен мирис на войнишки партенки. Прилича на Рокфор, но не е. Може да е Блю д‘Аверн.
Сестра ми е царицата на сирената - яде всякякви всякога.
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
|
| |
|
|
|