|
|
| Тема |
Пълни глЮпости се пишат тук! [re: NUT] |
|
| Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
|
| Публикувано | 01.05.22 12:39 |
|
|
|
Твърденията ти за уредите говорят за липса на познания.
Мулти кукърът не пържи картофи .... това се прави с еърфрайер.
Рибицата, наричана бонфиле е нежно месо изискващо по-специално приготвяне с минимална топлинна обработка. Прясното хубаво месо изисква подправяне само със готварска сол и чер пипер, ама бял по едро смлян. Заливането му със бешамелов сос и пълнежи от кисели краставички е характерно за соц-банкетите от преди 30 години. Ама тогава сервираха и шницел по виенски от мляно свинско месо. Месото няма нужда да се полива с маринати с вино - с него се прави сос и с него се полива готовото месо.
Албенчето вместо да се старае да похаби хубавото месо, да беше направила яйца по панагюрски или кюфтенца по цариградски.
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
| |
|
|
|