|
Тема |
Re: Готварска [re: Albena l] |
|
Автор |
Baldrian (опасна) |
|
Публикувано | 30.04.22 10:40 |
|
|
можеш да го мариноваш и запечеш, ако имаш време...
лесно е, но с маринатата трябва да постои 6-8 часа...
зехтин, мед, чесън, соев сос, риган, розмарин, пипери, дафинов лист, сол...каквито подправки харесваш...можеш да смелиш и някоя гъбка.
зехтинът е малко 3-4 лъжици(наместваш според количеството месо и количеството марината). нарязваш, почистваш, забъркваш го с маринатата и го пляскаш покрито с фолио в хладилника за 6-8, дори и 24 часа е ок...
вадиш после за 20-30 минути на стайна температура и печеш 30ина минути...
можеш да го запечеш така, с картофи, да си направиш други гарнитури...
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!Редактирано от Baldrian на 30.04.22 10:42.
|
| |
|
|
|