|
Тема |
Re: Евала на американците! [re: oberleutnantRzevski] |
|
Автор |
mangosutu-168725 (ultimate hero) |
|
Публикувано | 08.04.22 14:21 |
|
|
Аз си падам силно най-вече по сливова (наследствено), а кайсията, дюлята и крушата - за веднъж на няколко месеца. Но го има проблемът, споменат от Силверадо - не можеш да я пиеш като водка или гроздова, ако минеш 400-половин литър, на другия ден стомахът изразява леко недоволство.
Гроздова....вече писах)
Като лафа ми за зеления боб: много го харесвам, ама ако зърната са зрели и няма шушулки - още по-добре!
Сливова мога през ден да пия, ако е мн хубава, но мн хубавите сливови едно, че са редки, две - бая пара. Затова най-накрая тая година ще си надвия на масрафа и ще заложа материал за 20-30 литра.
Основната насока е скопяване на материала от всякакви неща извън спирта. Но гроздов. Навремето такава водка правеха Винпром Търговище - нямаше равна. Но явно вече е прекалено нерентабилно и надписът изчезна. А и водката им не е същата, разбира се.
Там е работата, че абсолютна чистота се постига - ако трябва ще я гоня два пъти през тарелките, ако трябва и 5 пъти през аквафор-филтри (ефектът им е коленоподкосяващ, но самият материал вече трябва да е почти чист, инак смолите се задръстват след половин литър и излиза магаре на кобила).
Но го има и моментът на алкохолно-водните кластъри и разплитането им, онзи почти метафизичен момент който по принцип дава отлежаването. И който, примерно, отличава Белугата от златния Руски Стандарт
|
| |
|
|
|