|
Тема |
Пообяснявам [re: 2biri] |
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
|
Публикувано | 23.01.21 23:13 |
|
|
Червени чушки в отношение люти сладки 1:4 може и печени белени и накълцани (конфитюр) или смлени на пяна в блендера непечени и без семки. Като за мен продукта е без захар , с подсладител, а ако е със захар - то половин килограм на килограм чушки. Ако не слагам захар, то слагам и един фикс на д-р Йоткер, иначе само оцет. Чаена лъжица сол, настъргано индийско орехче и чер пипер, ама накрая. Стотина мл. не винен оцет - ябълков, но съм го правл и с турския от нар и може би скилидка пасиран чесън (може и да се пропусне) - това, обаче съвсем накрая. Някои слагат и пушен червен пипер, ама на мен ми свиди.
Варя го час, колкото другите мармалади във хлебопекарната (има си програма). В нея се събира около килограм суровина.
Има лек вкус на лютеница и затова е подходящо за сервиране в сосиерка за червени меса. И за тънко намазване на филийка става, ако са ви здрави нервите.
Тази година направих три дози и едната вече е раздадена на правоимащите.
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
|
| |
|
|
|