|
Тема |
Re: Да ви разкажа за нощувката и ресторанта [re: RujaKaramfilova] |
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
|
Публикувано | 26.08.19 18:59 |
|
|
И накрая ресторанта: поръчвахме храна, а гладни оставахме. Никакъв вкус за нищо, което поръчхме. Разчитат на количество, не на качество. непрекъснато спират пълни автобуси за Рилския манастир, могат да продават и старите си подметки сварени, пак ще са на печалба.
За храната веднага ще предложа обяснение след няколко изгледани епизода на "Кошмари в кухнята". Не точно за този, но за други подобни ресторанти като че ли е норма. За да не се минат с пресни продукти, които може да се развалят, докато ги продадат, държат всичко във фризер. Поръчаш си нещо, вадят го дълбоко замразено, размразяват набързо в микровълнова, плясват го недоразмразено в тиган, скара или каквото там, поовкусят отгоре-отгоре и аре. Картофи и други зеленчуци за задушаване - всичко е полуфабрикат или купешко замразено. Отделно - собственици, които бъкел не разбират от ресторантьорство, пък след коментара за бунгалата - и от хотелиерство.
|
| |
|
|
|