|
Тема |
Re: нищо лично, [re: tartarianeyes] |
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
|
Публикувано | 08.04.16 19:22 |
|
|
овнешко-да, там спасение няма.
За другите-не, има си чалъми.
агнешкото първо се оставя в марината, в която освен оцет илимон главна фунция изпълнява розмарина и мащерката. Освен това леко се задушава мазнина и малко вода, когато е на парчета.
За цяло агне това не важи по чисто обективни причини (няма как цяло агне да киснеш и пържиш)
за рибата : аз правя една риба, която изобщо не мирише на риба. Филе, обикновено бяла риба.
Ето ти рецептата : тава се намазва с масло и се поръсва с галета. Рибните филета, подсушени, се редят в тавата. Заливат се със смес от лимонов сок, горчица, готова подправка за риба или девисил. Покриваш с фолио за 15-ина минути, после го махаш, за да добие златиста коричка.
Ядеш и изобщо няма миризма на риба
Сега се сещам, че тази рецепта я споделях тук и някой я беше правил и получих суперлативи))) Не се сещам кой, май вр, но не съм сигурна.
Все пак, опитай, не боли)))
Разбира се, всеки с рецепторите си. Аз имам много силно развито обоняние, което прави ежедневието ми гадно, но винаги имам в чантата си поне ароматизирани кърпички или нещо ароматно за мазане под носа. Но тези миризми, агнешко и риба, не ме дразнят.
Обаче като усетя миризма на тиква, през 9 улици та в десета, където пекат на открито, почвам да връщам ако ще да съм яла преди 3 дена
|
| |
|
|
|