|
Тема |
Re: Един въпрос ни в клин ни в ръкав [re: GlNK] |
|
Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
|
Публикувано | 19.06.15 16:12 |
|
|
снимки не ти трябват. карай по рецептат Но............голямо НО, половин час варене за карфиол е кощунство, ще стане на паста. Карфиолът се бланшира. Завираш вода със сол и малко оцет, потапяш главата за минута-две-три, колкото да поомекне за да завреш останалите продуктите.
аз пък точно очиствам броколи, нещо подобно ще правя, ама постничко, щото ще е като гарнитура към класиката в жанра-кюфтета. боже, от има-няма 2-3 години не съм пържила кюфтета, ама понякога страшно ми се яде вредна храна
|
| |
|
|
|