|
Тема |
Re: Недей картоф [re: Mag] |
|
Автор |
ПЪTниk ( експресен) |
|
Публикувано | 16.11.06 20:12 |
|
|
Ще се споразумеем. Любителите на гъстата чорба, да я наречем китайска рибена чорба, може и с картофи, може и с ориз може и с фиде...важното е да може...и другото важно е ракийката приятелите и приятната музика.
Онова влашкото не е чорба, то е счукан чесън, разбърква се с олио като маьонеза, долива се вода, да се разреди и да побелее, но да не се пресече, счукан орех, много магданоз, сол, оцет и в тази смес се ДОБАВЯТ пържените риби...прилича на чорба но не е, и власите му казваме прясол... щото не му зная другото име, така го помня аз
То власите и на боба боб му казват и ние няма как да не му казваме боб, освен ако не сме забравили как се казва боб?
Извинявай, за рибена чорба говорихме, пак се отплеснах...
Пътят не води никъде. Главното е да не се отклоните.
|
| |
|
|
|