Бих направил ужасно смъртоносен немутиращ кучешки СПИН, за да се отървем от бездомните помияри не само в София, но и по целия свят.
Също така бих разработил гума на кола от бактерии, които регенерират през нощта, т.с. гумата се възстановява напълно докато колата е в гаража. Е, от време на време трябва да се пръска със някакъв хранителен разтвор или да я държиш на открито когато духа вятър (носи хранит. вещества). А най-добре е да сгазиш помияр, хранителни вещества колкото щеш има по него.
Не е лоша идея да изобретя мравки, които се хранят с фасове и найлонови торбички. Бахти чистотата щеше да настане!
Бих поработил и върху създаването на няколко вида вечнозелени дървета, които много добре да преработват газовете от колите. Също така и някакви нови бактерии, които от капачки за бира, найлончета и боклуци от кофата произвеждат големи количества метан за колата, болера и парното в къщи. Остатъчен материал: качествена оборска тор.
Не е лошо да се измисли сорт пшеница, която да дава директно брашно, а защо не и направо хлебчета, не се нуждае от специално отглеждане и може да расте в диво състояние. Също така и слива, на която всички плодове узряват по едно и също време, та с едно тръскане всичко да пада на найлона и после - направо в бидона за ферментация.
Също така и бактерии за бързо производство на различни сирена - камембер, бри, българско, кашкавал, пармиджано региано, пекорино, аугтаулер, ементалер, синьо баварско и холандско с големи дупки и моцарела. Щото човек да чака по месец не е много ефективно.
Не е лоша идея да се измислят и вируси, които трепят само хлебарки тип блатеа германика, тези, най-досадните, както и само за плъхове.
Бих разработил домати, на които като им изсвиря направо да влизат в щайгата, както и самонарязващи се краставички с вградено пространство, пълно със сол и оцет.
Не е лошо да има бактерии, които от боклуците в кофата да произввждат дизелово гориво и мазут, макар че тая идея не е особено екологична.
Бих поработил и върху картофи, които нямат кора, т.с. например миеш и хвърляш в тенжерата, няма какво да се хабиш да белиш. Не е лоша идея да има и ориз, който омеква само с киснене в студена вода, т.с. не трябва да го вариш.
Въпросните продукти ще ги разменям срещу холивудски звезди, произведени в други любителски лаборатории например. Виж, в тези ситуации роби не ми трябват, не знам Зейфод какво ще прави с тях като ги напроизведе.
Но съверемнната наука не се е справила с един фундаментален проблем. И това е изработването на туристически алкохол на прах. Не знам какво правят в БАН или по лабораториите по света, но няма никакъв напредък по въпроса.
|