|
Тема |
Re: Lactobacilus bulgaricus [re: bobolino] |
|
Автор |
walkman™ (advanced lamer) |
|
Публикувано | 23.12.08 18:33 |
|
|
Без да се приема като реклама, но (със 90% сигурност) ЕЛБИ ползват Lactobacillus bulgaricus за закваска, и тяхното кисело мляко е сред тези с най-голям процент живи бактерии, което именно е закваската. Имаше и други, даже на една фирма беше с по-голям процент живи бактерии, но не се сещам коя. Имаше го в публикувано проучване на Федерацията на потребителите, може да го потърсиш на сайта им.
А данон практически не ползват Lactobacillus bulgaricus (нищожен процент от закваската), и май количеството живи бактерии клони към нула.
Между другото - забелязвате ли, че вече на никой продукт на данон не се споменава "кисело мляко"? Доколкото знам, те имат съдебна забрана да ползват това наименование за продуктите си...
п.п. Ето пише за данон...
____________
Библия учить нас любить ближнего своего. Кама-сутра объясняет, как это делать.
Редактирано от walkman™ на 23.12.08 18:48.
|
| |
|
|
|