Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 03:28 27.01.21 
Клубове/ Компютри и Интернет / ASP Всички теми Следваща тема Пълен преглед*
Информация за клуба
Тема ime na promenliva
АвторBlVOL(ASP) (Нерегистриран) 
Публикувано10.03.03 17:16  



V php i perl e vazmojno slednoto:
# s dolarche($) se belezhi che tova e promenliva
primer
$bivol = "ok"
v php i perl ako napisha :
$$bivol ="8"
e ravnosilno na
$ok="8";
Toest imeto na promelivata e stoinost na druga promeliva...
Beleji se s dve $
Kak moje da se realiizra tova s asp ?



Цялата тема
ТемаАвторПубликувано
* ime na promenliva BlVOL(ASP)   10.03.03 17:16
. * Re: ime na promenliva Lupi   10.03.03 19:28
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2021 Dir.bg Всички права запазени.