|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Среща?
|
|
Автор |
Бepeзka! () |
Публикувано | 31.08.09 21:40 |
|
Какво ще кажете да се видим на 5 или 6 септември по обяд?
Приемам предложения за място на срещата.
| |
|
По-добре отидете да гледате пресъздаването на Съединението, изпълнено от клуб "Родолюбие".
| |
|
то е вечерта, кво пречи преди това
...
We live in a political world
| |
|
коя година?
.
"Робът се бори за свобода,
свободният - за съвършенство!"
| |
Тема
|
ПИЕ МИ СЕ БИРАААА......
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 10.09.09 22:36 |
|
Тъй като това предложение на Берьозка пропадна,
предлагам някъде по на бира на 2 октомври - нощта на галериите и музеите.
Доколкото си спомням от лани - тогава на някои места (ГХГ, баня Старинна и др.) имаше и "подкрепителни пунктове" от малки хладилничета с определена марка на добри пивовари , където се ПРЕДОСТАВЯХА БЕЗВЪЗМЕЗДНО кванти от биричка от порядъка на 500 мл.!
Тъй като старта е в 20 часа, предполага се, че поне в този час хладилничетата ще са пълни. Остава да си определим сборен пункт и да стартираме с по едно начално ... Пък после ще видим накъде и как.
Други предложения?
.
| |
|
Ветриме, предложението ти е чудесно. Много ми се иска. Но не знам дали ще мога да дойда, в семейството ми се случи беда.
Ако мога - с удоволствие.
| |
Тема
|
Re: ПИЕ ли МИ СЕ БИРАААА?......
[re: Бepeзka!]
|
|
Автор |
Vetrim (сталкер) |
Публикувано | 11.09.09 22:01 |
|
И аз не знам - посочената вечер съм нощна, но евентуално бих могъл да направя нещо.
Освен това се разкъсвам и между това да изкарам 1-2 телескопа на площада и да ги насоча към Луната и Юпитер (при добро време), та да зарадвам поне дребосъците и ги заредя с ентусиазъм...
Освен това - не виждам кой знае какъв отзвук тук. Това евентуално може да се промени, ако Ралица хвърли някаква "бомба" тук, но тя си трае.
Дано се оправят нещата при теб.
.
| |
Тема
|
Re: ПИЕ МИ СЕ БИРАААА......
[re: Vetrim]
|
|
Автор |
Гaдeн_пyxчo (Пухеста гадина) |
Публикувано | 13.09.09 12:31 |
|
Ами ние сме на "Средновековния панаир" на 2-ри,винаги можем да се намерим на Небеттепе.
Откакато мъжете захвърлиха мечовете,света изпедерастя!
| |
Тема
|
Re: ПИЕ МИ СЕ БИРАААА......
|
|
Автор | Podkreplenie (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.09.09 12:19 |
|
Един глас ЗА за датите 2-3 октомври
А ако Ветрим (когато не е нощна смяна) успее да се включи в средновековния панаир с гледане на древни обекти по небето -
| |
|
... и хоризонта на Небет тепе е доста по-нисък от този на Централния площад.
А и заведението е по-наблизо, та като се замъглят очите от взиране да могат да се изплакнат с малко биричка
Нека поживеем още 2 седмици и ще видим как са нещата.
пп а всички обекти по небето са доста древни, но предпочитам люпилнята на звезди в Орион (за съжаление късно изгрява)
.
| |
Тема
|
Нощта 2 срещу 3 октомври
|
|
Автор | Heпoзнaт възвpъщeнeц (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.09 16:47 |
|
Какво ще кажете за нощна неслучайна среща? Имам предвид в нощта на музеите и галериите.
Ако някой знае подходящо място, да каже и ще определим ориентировъчен час, така че който иска да съчетае обиколката на галериите с почивка в интересна компания.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|