|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ВПЕЧАТЛЕНИЯ от GIG - овете
|
|
Автор | amatjora (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.03.05 13:49 |
|
Видях, че миналата година няколко колеги са си сложили руската система ГИГ.
Споделете някакви впечатления, проблеми и т.н.
Благодаря предварително!!!!!
| |
Тема
|
Re: ВПЕЧАТЛЕНИЯ от GIG - овете
[re: amatjora]
|
|
Публикувано | 29.03.05 09:59 |
|
Съвсем никой ли няма с газов инжекцион Громико
| |
Тема
|
Re: ВПЕЧАТЛЕНИЯ от GIG - овете
|
|
Автор | Jeep (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.05 16:51 |
|
Иди на 61 страница.
| |
Тема
|
Re:Грешка !!!
|
|
Автор | Jeep (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.03.05 16:58 |
|
Извинявам се.Страницата е 71-ва
| |
Тема
|
[re: Jeep]
|
|
Публикувано | 30.03.05 10:16 |
|
Благодаря, намерих ги.
Но тази информация е доста стара някъде около 20 стр. има и други мнения, но ми се искаше да чуя по - нови отзиви за уредбите.
| |
|
Всички газови инжекциони дават проблеми с българската газ и явно руския ГИГ е най-издражлив на боклуците в газта,а и лесно се почиства,по -евтин е от италианските,но трудно ще се вредиш за такава уредба,просто вносът е много малък
| |
Тема
|
[re: gsi_burgas]
|
|
Автор | cic (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.04.05 17:37 |
|
Аз сложих ГИГ4 миналата година есента. Писъм съм някъде назад във форумите. За момента се държи идеално. Нямам никакви проблеми. Единствените неща които се получиха са че на празен ход понякога падат оборотите до около 500 и минава на бензин, но като тръгна веднага минава на газ. Ако не го погледна няма и да забележа. Другото което се получи е че в студа форд-а ми пали от 2 опит. 1я път пали и веднага загасва. 2рия път си пали веднага от половин оборот. Не знам дали е свързано с поставянето на ГИГ-а. Но съм доволен. Разхода е добър, динамиката е добра и не ми прави на практика абсолютно никакви проблеми. Ако трябва да избирам пак такъв бих си сложил ...
| |
|
Проблема с преминаването на бензин се решава лесно като излъжеш ГИГ-а,че си с повече бобини и така сам си минава на газ без да се налага да форсираш и да чакаш да паднат оборотите.Просто вместо 2 пишеш 4 и готово
| |
|
Ами предполагам че е така, но за мен това не е проблем. Мен си ми харесва да минава на гас когато потеглям. Не разбирам много но според мен така си е по чисто ... По скоро мога да отида да ми се регулира температурата при която минава на газ, защото като е студено - зимата ходя на работа почти на бензин :) Колата загрява бавничко ... в момента минавам около 2 км преди да мине на газ, което е добре.
| |
|
Колко струва това руски животно ГИГче, да но е сравнително по евтино от италианските измишльотини?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|