Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:00 12.07.25 
Футбол
   >> Световни, европейски първенства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Зидан си призна, че е обидено семейството мунови  
Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано14.07.06 20:53

и по-точно сестра му и майка му. Край на версиите за терорист, за обида на расова основа и какво ли още не лансирани от разни идиоти. Интересно при другите червени картони в кариерата му (май 12 бяха, със сигурност повече от на Матераци) дали пак са го псували? Сигурно футболиста на Саудитска Арабия през 1998 г. и той е мръсен провокатор. Или пък футболиста на Хамбургер който беше прегазен от същият Зидан в мач от Шампионската лига преди години, докато той все още защитаваше цветовете на Юве. Матераци със сигурност ще бъде наказан, но подобни провокации и псувни по време на мач винаги е имало, какво ли ще стане ако всички започнат да реагират като Зидан...
И още нещо дали щеше да се шуми толкова ако това беше направено от Макелеле или Рибери (примерно). Или пък да погледнем от друга страна, ако беше сторено от италианец, примерно Франческо Тоти то дали щеше да има такъв вой на световната преса в негова защита...? Със сигурност не!
Двуличието и лицемерието винаги е била отличителна човешка черта.

А я да видим ''светеца'' Зидан какво е говорил 2000 г. срещу Португалия:
Това, което Зинедин забрави да спомене, е, че той бе участник в същата ситуация в полуфинала на световното срещу Португалия. Французинът, сочен за пример, обиди по подобен начин съдията Хорхе Ларионда. Той използва испанския израз "Ихо де путана" (в превод кучи син, син на курва). Това се случи четвърт час преди края на мача. Зидан се разправяше нещо със съдията от Уругвай, но не остана доволен от решението му. Тогава десетката на Франция се обърна и напсува рефера зад гърба му. От "Таймс" обаче не наеха специалист, за да прочете по устните му какво е казал. Но нямаше и нужда от специалисти - дори Бекъм би разбрал какви ги говори бившият му съотборник от Реал.

Всички френски (пардон африкански) лакеи да мълчат, защото Зидан е голям футболист и дребна душица.

Тема Re: Зидан си призна, че е обидено семейството мунови [re: Diavolo]  
Авторchronocolor (Нерегистриран)
Публикувано14.07.06 21:03

Браво на Зидан! ще си остане най големия,
а Франция се видя, че е отборът от НАЙ ГОЛЯМА КЛАСА!

Останалото е без значение.

Автор Mapжeнa (член)
Публикувано14.07.06 21:06

достатъчно е, че се измести спорът от измислената дузпа за Франция. най-безпочвената дузпа на световното, ако я нямаше Италия можеше да е световен шампион в редовното време.

Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано14.07.06 23:36

А когато Матераци рита играчи на Милан как е, предполагам че се кефиш много?!... Знаеш за фурнаджийската лопата?

Автор William of Orange (King)
Публикувано15.07.06 00:00

Едно ми е интересно, ако Матераци провокира по същия начин на финал за КЕШ Кака и Милан загуби, как ли ще разсъждавате двамата с алесандрона.

Тема Re: Зидан си призна, че е обидено семейството мунови [re: William of Orange]  
АвторDiavolo (Нерегистриран)
Публикувано15.07.06 00:46

Със сигурност ще се възмущавам на Кака.
Още въпроси?
Ти си много интересен случай. В три съседни теми ще извъртиш така нещата, че ще имаш три напълно различни и противоположни тези, които упорито ще защитаваш.

Тема Re: Зидан си призна, че е обидено семейството мунови [re: William of Orange]  
Автор nerro ()
Публикувано15.07.06 00:54

Добре де, едно не мога да разбера. Това, че постъпката е дело на Зидан прави ли я по-малко противна. А това, че е в отговор на провокация на Матераци прави оневинява ли го? И ако Зидан си имаше приказка с Дзамброта и на него му беше набил една глава, щеше ли да изглежда по-гадно, отколкото в случая? Щото фактът, че Матераци е... (тука не мога да се сетя за достатъчно обидна дума, щот ми е най-омразният футболист евър) оправдава ли Зидан?

И ако Матераци направи същото на някой миланист и той е достатъчно безмозъчен, че да тръгне да се разправя с него, да, аз лично щях да се възмутя публично. От миланиста.

Автор RlCHARDLONG (Space Cowboy)
Публикувано15.07.06 01:32

Копеле, не ставай глупав! Тва че Зидан е признал че е обидено семейството му изобщо не зачертава подозренията че Матераци ги е обидил на расова основа. Ако кажа че майка ти е циганска курва а баща ти индийски травестит, нима семейството ти не се обижда?

Тема Матераци отвръща на ударанови [re: Diavolo]  
АвторDiavolo (Нерегистриран)
Публикувано15.07.06 02:00

ахахаха -))

Тема Абе ти си много зленови [re: Diavolo]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано15.07.06 02:28

... сега какво опитваш се изкараш Путкараци невинен ли. Това беше мръсна, долна, явна и целенасочена провокация имаща за цел едно единствено нещо - да изкара Зидан извън нерви, нещо което за жалост той направи. Цяла Франция обаче го оправда. Ширак го защити. Ти не си нито французин, нито италианец, че изобщо да имаш някакви претенции. Ти си български фен, от феновете,които в Италия, а и по цяла Европа сигурно наричат "източноевропейски боклуци". Ти (и аз )си един от ония, които през 1994г. решиха да им покажат, че са твърде малки и жалки за да играят финал. И го направиха точно срещу мръсните жабари. Когато в Италия са умирали от кеф, милиони душици в България са плакали или псували на майка.

Иначе:

Зидан каза (перефразирам): кофти ми е,че го направих, но не съжалявам. Аз съм преди всичко мъж. Когато някой ме обиди на терена, гледам да не му обръщам внимание. Когато обаче, някой говори обида след обида за семейството ми, аз не мога да не защитя честа си.
И това, че е било обида към майка и сестра, не значи, че е нямало и расистка основа. Зидан не казва точните думи. Son of arabian whore е обида към майка и расистка обида, не смяташ ли? Аз не знам, какво е било, само Путкараци и Зизу знаят. Ти не знаеш, така, че не отсичай с лека ръка - край на спекулациите.
Путкараци пък, каза, че не би обидил майка му, тъй като самия той е загубил майка си на 16 години и всеки път при думата майка в очите му напирали сълзи. Е? Значи е и лъжец. Аз не знам, ти не знаеш, никой не знае. Зидан е пич, а не путка. Зидан защити честа на семейството си и не отиде да разправя, като първокласна ученичка - "да ама Иванчо ми каза, че съм тъпа путка". Зидан е пич. Теориите от рода - той е футболист, трябва да изчака края на мача и тогава да го пребие, са леко казано смешни. Той е преди всичко човек и има ситуации, когато нервите кипват и човек не знае какво прави. Особено силни са тия ситуации, ако си под напрежението на финал на световно първенство в 110 минута.
Чисто футболно, постъпката му бе грозна, чисто човешки обаче, аз го оправдавам и мисля,че е пич и мъж на място. За Матераци остава определението путка, женка, леке.
Иначе и Липи и Матераци казаха, че Зидан е бил най-добрия на първенството и заслужава "златната топка".
Това е. Зидан няма да остане в историята, като човека който удари с глава Матераци на финала през 2006, а ще остане, като гения на "златното поколение" на Франция донесло Световната титла през 1998 и Евротитлата през 2000г.
Толкова по темата и психоаналитичните ви, изкривени по фенски морални принципи, родени в удобните ви кресла пред ТВ-то и пред монитора на компютъра.

Това е. Зизу е футболна легенда и гений.

П.П. Баси не мога да се спра да пиша. Щото, ние левскарите,като кажем нещо за "изумителния" характер на Камата, "хвърчащия" и другите чорбета почват с това, че говорим за футбол,а не за морал. Абе това клубовете са страшна работа. Как само се извъртат нещата от фенска гледна точка. Да живеят КЛУБАРИТЕ ОТ ДИР.БГ

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.