Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:26 12.07.25 
Футбол
   >> Световни, европейски първенства
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нека продължим с "Конспирацията":)нови  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано04.07.06 16:07

Днес часове преди полуфинала Германия - Италия, в Италия прокуратурата поиска официално санкциите за италианските тимовете във връзка със скандала в калчото.
Юве в Серия С, Милан, Лацио и Фио в Серия Б, Милан с -3 точки, Фио и Лацио с -15 старт.
Един вид красота

Въпроса е защо изнесоха инфото днес, а не изчакаха примерно до утре, айде да не е след финала, но поне до утре. Кой в Италия има интерес от това? Никой. Просто ФИФА и УЕФА натиснаха италианците преди няколко дни да побързат с резултатите, иначе ги заплашва изваждане от всякакви международни турнири.
И ей го инфото вече е тук, часове преди полуфинала. Колко от "сините" играят в горепосочените отбори. Ами горе долу 100%. Сега в главите им е каша, а немците са с един ход напред след като изоставаха след случая Фрингс
Ако не мразех толкова италианците, днес щях да викам за тях. Това обаче е все едно някога да викам за Барса или чорбето, е не става.

Тема Re: Нека продължим с "Конспирацията":)нови [re: Balleta]  
Автор MinDFielD_RaZoRFielD (different place)
Публикувано04.07.06 17:09

а ако играят Барса и Чорбето на финал за ШЛ примерно , за кой ше си ?

ся , ясно че е един вид ХИМЕРА на този етап, но все пак ...всичко може да се случи на този свят

опитай се да ми дадеш точен отговор

Автор PhilipMarlowe (частен детектив)
Публикувано04.07.06 17:23

бате, аз бях за Аржентина и после за дойчовците ... обаче заради помиярски лайнари от типа Билд съм готов да викам за макаронаджиите...

тия лайна седнали да се подиграват на отпадналите отбори ... тия които преди 1 месец писаха на първа страница с дебел шрифт- "Какво се смееш бе, идиот?"... за такива гнусни червеи просто не трябва да има живот... аз все още смятам Клинси за твърде жалък индивид и си го казвам...

въобще има някаква надменост в поведението на немчугите, която не ми харесва ... и то не толкова играчите, колкото поведението на медиите им ... след мача с Аржентина имаше некво пошло хумористично шоу по АРД дето некви комици цял мач се подиграваха с отпадналите аржентици ... е за какъв чеп? Радвай си се, защо по този начин се кефиш, немецо?

та така ... гнусно работа, може да се радвам ако гушнат букета...

Тема Re: Нека продължим с "Конспирацията":)нови [re: MinDFielD_RaZoRFielD]  
Автор rogach (пристрастен)
Публикувано04.07.06 17:23

със същия успех можеше да кажеш да играят Барселона и сборен отбор на планетата Нептун :) то бива хипотетично ама чак толкова

Тема така енови [re: Balleta]  
Автор Anfield (ветеран)
Публикувано04.07.06 17:52

мисля че и случая Песото нарочно се раздуха от медиите, за да се разстроят сърцата на италианците, но те мъжки стиснаха зъби и биха. Песото искаше да скочи по-късно, но Сеп Блатер разбра това и му прати факс с думите 'кой не скача не е жабар' .. един вид да не чака толкова много, че почнаха всички да се страхуват от Италия след блестящите игри в групата и т.н...

Както казваш и ти си българче.. нормално е...

Тема Re: така енови [re: Anfield]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано04.07.06 18:28

схванал си идеята

П.П. Не можеш да отречеш обаче, че случая "Фрингс" и "Санкциите в Калчото" са си баш психологически игрички. Иначе, днес очаквам един мъжки двубой, дано съдията да остане незабележим и да има един истински празник на футбола с резултат 4:3 Уупс забравих, че играят катеначовците

Тема Еееее, все пакнови [re: Balleta]  
Автор Anfield (ветеран)
Публикувано04.07.06 18:35

играта на нерви е част от всичко.. нормално е... но точно на немците, това ще им накриви каската, както се казва...

Иначе да, ако този мач завърши 4-3, т.е. Италия вкара цели 3 или 4 гола, и допусне респективно 3 или 4, ще си помисля че играят Уест Хям примерно.. може и симпатични поне малко да ми станат.. знам ли.. всъщност не.. докато там е Гатузо, това малко трудно ще стане :))

Тема Re: Нека продължим с "Конспирацията":) [re: MinDFielD_RaZoRFielD]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано04.07.06 18:36

Значи, това е задачка с повишена трудност от теорията на вероятностите.
Задачата е поставе неправилно, защото такъв мач НЕ МОЖЕ да има, тоест отговор няма.
И все пак, ако супер хипер ултра екстрйймли хипотетично си представим, че това се случи ще понеса още една титла на "селяните" от Катуня

Тема Re: Еееее, все пакнови [re: Anfield]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано04.07.06 18:41

Абе той Гаузо е най-якия от италианците. Един вид не се вписва в "манекенската" картинка. Тип Трифон Иванов - сърцат, брадясъл, страшен, балтия горящ в играта

Не го ли искаш в Пуул, поне да компенсира картинката "Палячо"

Автор Patrick_K (kamata)
Публикувано04.07.06 19:28

хехехехеехе мен да питаш, вземи се подготви за повече от една титли за каталунците в ШЛ

.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.