Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:21 13.07.25 
Футбол
   >> Световни, европейски първенства
*Кратък преглед

Тема Егати изборанови  
Автор Marlborough (Генерал)
Публикувано02.07.06 15:51

Общо взето за мен тръпката в шампионата след отпадането на Англия се изгуби значително. Просто не е същото. И днес се замислих, все пак кой отбор предпочитам да стане шампион на света.

Портумангалия- никога за тея цигански симуланти с техния ужасен футбол.
Германия- е не мога да съм за тях сега. Не ми харесва играта им, колкото и да е очевиден напредъкът им, няма как да съм за тях.

Франция- вчера ми напълниха душата срещу Бразилия, 1998 се накефих когато взеха заслужена титла и донякъде мога да преживея тяхна втора.

И все пак колкото и да съм против жабите, сякаш предпочитам титлата да е за тях. Може би защото за разлика от Франция са европейски отбор наистина, а определено за разлика от немците, могат да спрат топката и да финтират играч.

Тема Re: Егати избора [re: Marlborough]  
АвторБM (Нерегистриран)
Публикувано02.07.06 16:17

Германия или Италия
който бие за него ще съм. По принцип не ме кефи идеята домакин да става световен шампион ама не ща да са мангалите още по малко мръсната кокоша сган.

Тема Re: Егати изборанови [re: БM]  
Автор Marlborough (Генерал)
Публикувано02.07.06 16:33

Не мога да дишам жабите, ама ще ги преживея някак с титлата си. Единственото, което няма да ми е приятно, да чета как ще почнат да вирват носове всичките им фенове и да ни оглушат с помпозни слова.

Тема Re: Егати изборанови [re: Marlborough]  
Автор Ford Shelby GR-1 (oh my beautiful)
Публикувано02.07.06 17:02

ако финала е Германия - Франция , аз ще съм за Осама....
може да е приготвил фойерверките точно за финала , кой знае ахахаахахах

иначе , докрая аз съм за Португалия .....

Тема Избора е ясеннови [re: Marlborough]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано02.07.06 17:10

Франция оле

Зизу заслужава втора титла. Съмнява ме обаче това да стане. След положителните емоции които французите ми създадоха на Евро2000, като биха жабарите в края, винаги съм им симпатизирал.
А Зизу си ми остава любимия играч.

Автор vogelfrei (albiceleste)
Публикувано02.07.06 17:20

бих се радвал за Франция заради Зидан, но едва ли... португалия са ми сравнително симпатични, изобщо дано световният шампион е от тази двойка, макар че не ми се вярва :/

Тема Няма да помпозничиме де,нови [re: Marlborough]  
Автор alessandron (устат член)
Публикувано02.07.06 17:22

поне не толкова, колкото ти(вие), ако Англия беше додрапала финал(което си беше невъзможно, ама не слушаш като ти говорех преди световното)

п.п. Сега се чудя дали Сколари нарочно не е казал на португалците "Добутайте до дузпи, те ингилизите могат да вкарат най-много една"

Шегичка де, сори за вас, повече заслужавахте в този мач, ама пусти дузпи, не можете и това е - да ги карат да бият по 100 дузпи след всяка тренировка, друго решение не виждам

No more ugly signatures

Автор Diavolo (невинно дяволче)
Публикувано02.07.06 17:41

добър избор

Авторkoko (Нерегистриран)
Публикувано02.07.06 17:51

DEUTSCHLAND- Uber Alles!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.