|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ей това е звездата на световното!!!!
|
|
Автор |
PhilipMarlowe (частен детектив) |
Публикувано | 22.06.06 12:19 |
|
не Меси, не Бекъм, не Роналдиньо ... требе по често да го пускат. Лошото е, че няма как да го изберат за най- добрия, щото, ебати ... пред него дори Руни е Брад Пит ... не върви добре за комерса
| |
|
Изпревари ме баси. Страхотен футболист. Макар и от Бока, е много велик. И на мене ми е големия любимец извън Европа и ми допада повече от нашумелия Меси. Но не е комерсиален продукт за жалост и няма да го признаят освен ако не вкара победен хетрик на финала.
| |
|
ще пасне като дялан камък в Челси
требе да го вземем
| |
Тема
|
Re: Ей това е звездата на световното!!!!
[re: PhilipMarlowe]
|
|
Автор | 123 (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.06.06 14:47 |
|
тъй тъй ..много е важно когато се играе 4-5-1 (като Челси) да имаш поне 5 -има централни нападатели-Дрогба,Шева,Калу,Креспо и сега тоя горе....
заздравява колектива един вид...
| |
Тема
|
Re: Ей това е звездата на световното!!!!
[re: 123]
|
|
Автор |
PhilipMarlowe (частен детектив) |
Публикувано | 22.06.06 15:14 |
|
1. Креспо си заминава при всяко положение ...
2. 4-5-1 вече не е актуална... ще играем така както завършихме първенството- 4-4-2 т.е. Шева и Дрогба
3. Калу и Тевез са бъдещето ... те са адски млади играчи ... а Дробга и Шева до две три години приключват ...
4. Нищо против да купим правата на Тевез и да си рита в Коринтиас
| |
|
да, най-добрия избор си направил!
Холандия -Аржентина 0:0
| |
|
аржентина си има Рикелме, който да се увлича в индивидуални действия и да импровизира, така че за тоя състав Креспо и дори Макси са далеч по-важни със своя килър инстинкт и перфектно пласиране.
!VIVA LA MUERTE!
| |
|
Рикелме е говно ... Рикелме ако не задържа топката по 5 минути, може и да бием с по 5:0 всеки мач ... тоя няма мяра...
Тевез е бъдещето... но може и сега още. Много по комплексен е от Креспо, с цялото ми уважение към последния ... а Тевез е само на 22 години!
| |
|
ми точно щото е комплексен, требе да седи на скамейката - на Аржентина й е нужна ефективност, а не креативност в атака, затова дано Пекерман продължава да разчита на Креспо. А Савиола при тая форма от първите два мача е грехота да е резерва.
обаче се съмнявам да е бъдещето - много ми прилича на Мартин Палермо - футболист, свикнал с играта в Южна Америка, освен това с тежък характер и тия две неща му провалиха кариерата, нищо чудно и с Тевез да стане така.
!VIVA LA MUERTE!
| |
|
никакво сравнение между двамата... Палермо и Тевез де ... точно Палермо беше неква медийна звезда... а Тевез е боец и не е примадона. Плюс качествата които има...
за да има ефективност, необходима е креативност- много варианти в атака. Не като ингилизите- сипи топки към тополата... т.е. Тевез дава много повече ходове в атака, отколкото Савиола да речем.
убеден съм, Тевез в титулярния отбор на Аржентина, която пък иска и трябва да победи, не като снощи, ще бъде просто един убиец...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|