|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Того продаде ли мача
|
|
Автор | БM (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.06.06 22:09 |
|
На Швейцария им трябваше точно победа с 2:0 и си я взе. Странно отдръпвана на защитата на Того в лявата част и оголване на дясаната.
Да не забравяме и липсата и скандалите на пари преди световното.
Аз лично очаквам и загуба от кокошките с 2 гола или повече и ще закърпят бюджета.
| |
Тема
|
Че как иначе
[re: БM]
|
|
Автор |
Balleta () |
Публикувано | 20.06.06 00:36 |
|
ти не видя ли куфарчето с парите ? Не видя ли, че президента на швейцарската федерация влезе на полувремето с пистолет в съдийската съблекалня?
Ами, че то Того е световна сила, как иначе горката Швейцария ще я бие? 100% мача е продаден, а съдиите са хванати, даже и ФИФА е замесена. Една от кучките на Сеп Блатер била швейцарка. Пък и нали банките са там, като им затворят на Того сметките и ще го издухат.
Деба и тоя балкански сдухан манталитет
| |
|
е естествено, всичко във футбола е чсто, както и в италия, така и в българия и в аматьорские дивизии в германия, по големите форуми също. швеция и дания съвсем случайно свършиха 2:2, нали:)
| |
|
Абе как ще е чисто, нали и аз това казвам, че Того продаде мача. Нали ти каза човека, че се отдръпнаха в лявата част и оголиха дясната и начертаха едно кръгче на вратаря от което да не си подава и малкия пръст.
Значи, ако Швеция и Англия извъртят едно приятелско равенство ще го разбера, ама да ми дрънкате глупости за Того и Швейцария е супер лаишко, не смяташ ли?
А ти си един ГЛУПАК щото гледаш по 5 часа на ден некакви ритнитопковци милионери от цирка "Клоуните на ФИФА"
| |
|
20 000 тона роби живо тегло
Редактирано от Abominable_Behaviour на 20.06.06 01:36.
| |
Тема
|
Re: Че как иначе
[re: Balleta]
|
|
Автор |
B-52 () |
Публикувано | 20.06.06 01:25 |
|
и аз го мернах тоя куфар, там до треньора на швейцарците стоеше
| |
Тема
|
Балет
|
|
Публикувано | 20.06.06 09:54 |
|
ти още ли вярваш в дядо Мраз ??? Мислиш че всичко на световните е чисто?
1996 Европейско първенство в Англия:
"Можехме да уговорим мача с Франция да завърши 2:2 при което и двата отбора да се класират, но от федерацията не се съгласиха. За сметка на това Испанците уговориха своя мач с румънците."
Думи на Димитър Пенев, може да не съм го цитирал точно карам по памет.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 20.06.06 09:57 |
|
А как ще коментираш скандалите за премии? И треньора си тръгна и после хоп върна се, що така? В същото време Швейцария бие точно с 2:0, за да мине пред корея.
Да вържем един бас, че кокошите ще бият Того с 2 или 3 гола ?
| |
Тема
|
|
|
Автор | WC XXL (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.06 11:07 |
|
сдуханите балканци направиха пачка от честни мачове като Швеция - Дания и Швейцария - Того
| |
Тема
|
Re: Того продаде ли мача
[re: БM]
|
|
Автор | WC XXL (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.06.06 11:15 |
|
Определено снощният мач се нареди до вечните класики на TV1000 Камерун - СССР 0-4, Камерун - Русия 1-6 и Нигерия - Парагвай 2-3, което навежда на въпроса има ли по-продажни курви от маймуните?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|