|
Тема
|
Германия-Коста Рика 4:2
|
|
Автор |
Чaвдo (Chavo) |
Публикувано | 10.06.06 11:44 |
|
Не очаквах такова шоу на старта на първенството.
Германия ме изненада с красива и отворена игра.
Ако продължават да играят по този начин няма да имам нищо против да станат световни шампиони.
Предполагам симпатизантите на немците не са много доволни ,за тях би било да бият с 2:0 ,но на мен видяното много ми хареса.
Няма да сгрешат ако тръгнат да се надиграват със всеки противник.
Така ще спечелят голямо уважение ,което за мен е по-важно от гонене на титла на всяка цена.
Мирослав Клозе показа голямата си класа ,Швайнщайнгер бе на ниво ,очаквах повече от Подолски.
Нормално за Коста Рика вкара Уанчоп ,който е най-реномирания им играч.
За мене без проблеми ще завършат първи в групата.
Второто място не се знае за кой ще е ,както не се знае и кой ще е втори в групата на Бразилия ,за мене не се знае и кой ще е втори в групата на Италия ,а групата на Сърбия,Холандия,Аржентина,Кот д Ивоар е непредвидима.
UNITED 1878
| |
|
Не знам бре Чаво,да не сме гледали различни мачове,защото:Немците играят по дървено и по силово от всякога,защитата им е трагична а Клозе с това наднормено тегло не може да изкара цял мач...Не знам брато...
"На площад Сан Бабила..."
| |
Тема
|
Deutschland uber alles......
[re: Чaвдo]
|
|
Автор |
TCP/lP (скромен) |
Публикувано | 10.06.06 12:35 |
|
....ОЛЕ.....
Къде е Гаменчо да се поздравим.......
Малко не ми хареса Леман и защитата, но за сметка на тях нападанието игра супер.....и Балак като се появи...КЕФ...КЕФ.......
| |
Тема
|
Знам, бе, глупак.
[re: Чaвдo]
|
|
Автор |
мp.Oлимпия (100%тестостерон) |
Публикувано | 10.06.06 13:40 |
|
Снощи го даваха по телевизора.
За един по-добър свят - Нека следващия Мр. Олимпия е бял!!!
| |
|
игратаим и на мен допадна! Отворено,атакуващо,атрактивно
NATO- Chorjavon....
| |
|
ХА-ХА
Абе,ти си бил по-тъп и от НИКА си бе, хахахаха
100% говна си явно,и осмисляш жялкия си животец с единствената деойност на която е способен организма ти-а иемнно-произвдоство на ФЕКАЛИИ
NATO- Chorjavon....
| |
Тема
|
Re: Deutschland uber alles......
[re: TCP/lP]
|
|
Автор |
Alabao13 (lambada) |
Публикувано | 10.06.06 14:51 |
|
Ха ха - Леман №1!!! Като им вкараха втория гол костариканците, Уанчоп де, и камерите дадоха Кан на скамейката. Физиономията му беше много готина, все едно си мислеше наум (а може и това да си е мислел!): "Ах, педерас грозен Клинсман, виде ли като ме остави резерва, гледай ти сега сеир как нещастника Леман глътна вода 2 пъти, боклуджия такъв" или нещо от сорта...
| |
|
И що си мислиш, че Кан ги спасяваше тея? Той от три години е супер слаб.
| |
|
....ама гола беше от 100%-ва засада........
| |
|
|
|
|