|
Тема
|
кой-как-къде ще гледа WM 2006-Deutschland???
|
|
Автор | DOC (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.06 12:28 |
|
aide sega kajete koi-kak-kade ste gleda Germany 2006?Vseki moje da spodeli kade moje da se gledat ma4ovete v grada v koito jivee ili pürosto ako e minaval ot nyakade i e vidyal interesno myasto s televizori i video steni,nezavisimo dali e v stranata i 4ujbina!taka moje da spodeli priyatnite emocii s vsi4ki ostanali koito po edna ili druga pri4ina po vreme na ma4 se namirat v negovto naseleno myasto i se 4udyat kade e nai podhodyastoto myasto s podhodyasta atmosfera za futbol s/bez bira i meze.
| |
Тема
|
Re: кой-как-къде ще гледа WM 2006-Deutschland???
[re: DOC]
|
|
Автор | DOC (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.06 12:45 |
|
Az naprimer jiveya vav Freiburg,Germany.tuk v momenta vsi4ko e futbol...drehi,hrani,pieene,dekoraciii,gradski transport i t.n....holandskiya nacionalen otbor trenira na nashiya stadion,taka 4e ako se interesuvate moje i avtograf da si vzemete ili prosto da pogledate na jivo trenirovkata im.
absoliutno vav vsyaka kra4ma i vsyako kafe ima video steni kadeto moje da se gledat ma4ovete,a sasto taka na okolo 10na mesta v parkove iz celiya grad ima izgradeni ogromni video steni s birarii!Specialno az ste sam v gradinkata do nas(Stüllinger Park) ima edna 26 kvadratni metra video stena na otkrito i edna 20 kvadratni metra pod cirkov kupol,kam 2000 mesta za syadane i mnogo bira i skara,kitaiski,pizza,sladki i drugi 4revougodni4estva.Ako nyakoi minava nablizo da znae 4e ima megdan za izyava. ;)
| |
Тема
|
Re: кой-как-къде ще гледа WM 2006-Deutschland???
[re: DOC]
|
|
Автор |
da_alkaholic (член) |
Публикувано | 09.06.06 13:50 |
|
u nas sys chadelche
| |
|
|
|