Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:38 05.11.25 
Футбол
   >> Фенклуб Британия
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Е тва е!  
Автор TheExorsist (OMNIPRESENT)
Публикувано02.09.12 17:42

Поредния hoax треньор. Некъв неадекватен такъв, годен за football manager. Слаба игра, слаби разигравания. Абе тия кво мислят, че правят бе, явно педофила Венгер успешно си е разгадал наща система и промяна няма. Жалко за Стиви, ше се пенсионира в любимия си отбор без да докосвал титла.

Тема Re: Е тва е!нови [re: TheExorsist]  
Автор sven_goran ()
Публикувано02.09.12 19:48

За мен Пуул намериха правилния мениджър и ще е пълна глупост, ако го махнат... Бай Кени не виждам с какво го превъзхожда до момента

Тема Re: Е тва е! [re: sven_goran]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано02.09.12 19:55

Ни Кени, ни тоя стават за Пуул! Тоя няма да изкара и до Коледа!!!

Тема Re: Е тва е! [re: sky76]  
Публикувано02.09.12 21:05

Абе не може с компютъра да ръководиш отбор! Става въпрос за хора, human beings, не проектирани от машина. Ливърпуулци са много търпеливи хора и просто през акъла не искам да ми минава, че ше чакат още провали, преди да вземат ново ( правилно или грешно ) решение. Все пак съм видял една титла, като малък ( 1990, когато станах фен ) и искам да видя титли в съзнатела възраст, с яко емоции. Не искам hoax повече. Не ми харесва играта на Ливърпул. То е самоизнасилване.

Публикувано03.09.12 10:21

Истината е, че нищо не играхте и логично паднахте! Дори Арсенал, който в първите два мача не можа да вкара гол, се отпуши срещу вас и то на Анфийлд!
За вас трябва модерен чужденец с много опит и авторитет! Роджърс е пич и има много хляб в него, но Пуул е голяма лъжица за неговата уста!

Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано03.09.12 13:15

Странни са ми камионите с пари, дадени за Керъл, Даунинг, Чарли Адам, Хендерсън - само за тях са над сто милиона.

Кинг Кени реши така, но ето, че Ливърпул иска да ги разкара до един, успя с Чарли Адам, даде за 1 година Керъл, наред са другите.

Аз не съм привърженик на Ливърпул, но се сещам колко интересна беше атаката им с Роби Фаулър, после и с Оуен. Това обаче бяха по-стари години.

Как не издържа Рафаел Бенитес, той имаше култов статут, това ми кажи? Еврошампиони ги направи, още 1 финал имаха, а след него не могат и да помиришат лигата?

Вчера Арсенал спечели супер комфортно, което мен дълбоко ме изненада. В гостуванията на Тотнъм, Челси, Арсенал, Юнайтед, Сити Пуул ги виждам единствено способни да прецакат сините, просто така им връзва напоследък.

Тема Re: Е тва е!нови [re: sky76]  
Публикувано03.09.12 15:15

Роджърс е пич и има много хляб в него, но Пуул е голяма лъжица за неговата уста!

Добре казано.

Тема Re: Е тва е!нови [re: jdefoe]  
Публикувано03.09.12 15:19

Ми глей са, тва за Бенитес сме го дискутирали много пъти. Той беше голям чешит и реално беше завършен на Анфийлд. Стана прекалено разгадаем и се изчерпа. Не е постигнал малко, но дотам. Трябват нови идеи.

Тема Re: Е тва е!нови [re: jdefoe]  
Публикувано04.09.12 10:50

АКо нас прецакат, вас ще ви качат на цифра!!! След като Норич, можеше да го направи, защо и Пуул да не успее???

Тема Re: Е тва е!нови [re: sky76]  
Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано04.09.12 14:47

Еми не знам, едно време ни поебаваха редовно на УХЛ, ама и ние ги биехме, а сега имаме мисля 5 поредни победи на УХЛ в лигата, да не говорим, че и на Афийлд, дето сме с общо 6 победи в историята към 1 милион загуби, им направихме и 1-2 хикса, почнахме да им мътим водата.

С Челси все така сме импотентни, с Арсенал почнахме да скачаме, ама това 5-2 бе убийствено, та още сме си в калта в дербитата, тва е.

Норич - хубаво сте играли оня ден, не можах да гледам, евалла.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.