|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
.... ама не 20 кръг на Британиадата
| |
|
И кво? Доволен ли си от днешното нечовешко подпиране???
| |
|
Никаква идея нямам за какво ми говориш, тъй като по време на мача хабях нерви на стадиона в Овча купел....
| |
|
Ми недей да се изкзваш неподготвен!! Метър засада, измислена дузпа, а за капак и червен картон за КПР. Моя съвет е, гледай мача, или репортаж от него преди да постваш каквото и да е!!
Поздрави!
| |
|
ръководството ви ако не покани съдийската комисия за шампионската снимка , грях им на душата....
повръща ми се от вас, честно
не за това,че сте първи
а от продължаващите всеки кръг явни съдийски аванти
| |
|
Сега на почивката на Реал видях за какво иде реч и си напълно прав. Но и след Челси го казах, казвам го и сега. Много съм далеч от мисълта, че Юнайтед е хванал съдията, направо ми е смешно това твърдение. Всички гледате грешките на съдиите на мачовете на Юнайтед, а такива има във всеки мач. Днес кога трябваше да изгони Балотели? Или трябваше да счупи някой крак? А между другото 20 е добро число :) Поздрави и на теб
| |
|
Да са ви честити.
Колко заслужен беше днешния резултат е тема на друг разговор - но и с него и без него, все печелите.
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...
| |
|
Абсолютно. Мен в други мачове са ме дразнили много повече. Този сезон Юнайтед печели титлата не заради съдиите, а защото Шити са лузъри.
| |
|
Само хейтите тука великия отбор.
Хауърд Уеб си е аматьор спрямо Лий Мейсън. От засада да свириш дузпа и червен - Айнщайн е само по-гениален от това.
Ашли го взимат в олимпийския отбор по гмуркане - гарантиран златен медал.
В чест на 20-тата титла Найки подготвя възпоменателен екип - черни чорапи, черни гащета, черна фланелка и свирка за да е пълен комплекта.
Халал да са ви титлата... и срамът
| |
|
Може и без свирка на показ. Много демонстративно става. Свирките се дават зад кулисите.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|