Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 07:17 07.07.25 
Футбол
   >> Фенклуб Британия
*Кратък преглед

Тема Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови  
Автор 6th Element (Namaste)
Публикувано03.01.12 22:39

смях , смях, смяяяяяяяяях

кофтито е ,че е на наш гръб
чичо Кени ако е решил с типични английски дървосекачи да гради нов силен отбор, няма да стане !
по-добре отрано да си избие тея мисли от шотландската глава, която силно се надявам да не е чак толкова твърда, но впредвид възрастта му и "легендарния" статут, силно се съмнявам
типичен признак за твърдоглавие е факта, че най-добрия от последния ни мач - Белъми, е на скамейката
Чичо Кени, много си тъп ,честно !

а клоуна Рейна изобщо не мисля да го коментирам
само се чудя колко още тъпотии във важни мачове трябва да сътвори,че да си изгуби абонамента за титулярния състав

напълно залсужена загуба от Сити се очертава....засега 2:0, а ако стане 4-5:0 до края, ха дано на някои тикви им просветне нещичко, че са тръгнали в погрешната посока , която води наникъде

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: 6th Element]  
Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано03.01.12 23:41

Бе май политиката е КУР САФ, нещо такоа. Дрогото че дое по некъв начин.

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: 6th Element]  
Автор Einsteins cock (***)
Публикувано04.01.12 08:10

Абе аз по времето на Рафата ви имах за дърводелци, но сега вече е нещо страшно, отбора на Рафата ми изглежда като Барселона ...

И за тези 4мата бяха дадени над 80 милиона, за тези пари по-добре да бяхте купили цял един отбор от Европа, смях голям ... На чичо ти Кени мястото му е в музея, както би казал един аржентински джентълмен

бтв, Даунинг и Адам макар и надценени не са чаааак толкова зле, дръвчета са, но все пак това е Англия, не може без такива. Но Керъл и Хендерсън - хахахахаха .....

Редактирано от Einsteins cock на 04.01.12 08:13.

Автор Stuart (sir)
Публикувано04.01.12 14:07

английски дървосекачи

Nищо по-различно от копи пейст на легендите Джерард и Карагър и невероятните юноши Спиъринг и Кели. Кво толкоз чудно има в това ;)

kzl

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: Einsteins cock]  
Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано04.01.12 15:48

Керъл особено а и онова ниското джудже, дето му забравих името пак от халфовата линия, и то е много зле.

NO GODS, NO MASTERS!

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: Stuart]  
Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано04.01.12 15:49

е тоя Спиъринг ако е най-големия талант на клуба, направо да закриват школата викам аз.

NO GODS, NO MASTERS!

Автор jdefoe (седалкотрошача)
Публикувано04.01.12 15:55

И аз съм удивен. Белами е много добър и труден за възпиране играч, има и завършек. Защо не е титуляр, прави отбора по-непредвидим?

Скандална е селекцията на Даглиш.

Аз все пак считам, че липсата на Суарес ще е положителна за червените, но само ако се пускат Белами, Дирк и Джерард, а това ще е трудно.

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: jdefoe]  
Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано04.01.12 16:11

Проблема, е, че тия изброените стават точно за едно полувреме.

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адам [re: Einsteins cock]  
Автор Balleta (Gaucho)
Публикувано04.01.12 16:22

по смешното е, че Арсенал без толкова шум около тях, без някакви грандомански трансфери, с постоянно напускащи ключови играчи, постоянно осмивани тук, винаги са в ШЛ, а Пуул току виж пропуснали още една и все около Коледа и Нова Година

Тема Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адамнови [re: Balleta]  
Автор Einsteins cock (***)
Публикувано04.01.12 16:40

Как "току виж", 100% пропускат ШЛ и догодина. Ще е ебаси и шока ако с този отбор завършат в четворката ама да видим де ...

Редактирано от Einsteins cock на 04.01.12 16:46.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.