|
Тема
|
Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адам
|
|
Автор |
6th Element (Namaste) |
Публикувано | 03.01.12 22:39 |
|
смях , смях, смяяяяяяяяях
кофтито е ,че е на наш гръб
чичо Кени ако е решил с типични английски дървосекачи да гради нов силен отбор, няма да стане !
по-добре отрано да си избие тея мисли от шотландската глава, която силно се надявам да не е чак толкова твърда, но впредвид възрастта му и "легендарния" статут, силно се съмнявам
типичен признак за твърдоглавие е факта, че най-добрия от последния ни мач - Белъми, е на скамейката
Чичо Кени, много си тъп ,честно !
а клоуна Рейна изобщо не мисля да го коментирам
само се чудя колко още тъпотии във важни мачове трябва да сътвори,че да си изгуби абонамента за титулярния състав
напълно залсужена загуба от Сити се очертава....засега 2:0, а ако стане 4-5:0 до края, ха дано на някои тикви им просветне нещичко, че са тръгнали в погрешната посока , която води наникъде
| |
Тема
|
Re: Шоуто на Комиците-Даунинг, Керъл, Хендерсън и Адам
[re: 6th Element]
|
|
Автор |
TheExorsist (King Of Hearts) |
Публикувано | 03.01.12 23:41 |
|
Бе май политиката е КУР САФ, нещо такоа. Дрогото че дое по некъв начин.
| |
|
Абе аз по времето на Рафата ви имах за дърводелци, но сега вече е нещо страшно, отбора на Рафата ми изглежда като Барселона ... И за тези 4мата бяха дадени над 80 милиона, за тези пари по-добре да бяхте купили цял един отбор от Европа, смях голям ... На чичо ти Кени мястото му е в музея, както би казал един аржентински джентълмен
бтв, Даунинг и Адам макар и надценени не са чаааак толкова зле, дръвчета са, но все пак това е Англия, не може без такива. Но Керъл и Хендерсън - хахахахаха .....
Редактирано от Einsteins cock на 04.01.12 08:13.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Stuart (sir) |
Публикувано | 04.01.12 14:07 |
|
английски дървосекачи
Nищо по-различно от копи пейст на легендите Джерард и Карагър и невероятните юноши Спиъринг и Кели. Кво толкоз чудно има в това ;)
kzl
| |
Тема
|
[re: Einsteins cock]
|
|
Автор |
falkenbach (municipal waste) |
Публикувано | 04.01.12 15:48 |
|
Керъл особено а и онова ниското джудже, дето му забравих името пак от халфовата линия, и то е много зле.
NO GODS, NO MASTERS!
| |
Тема
|
[re: Stuart]
|
|
Автор |
falkenbach (municipal waste) |
Публикувано | 04.01.12 15:49 |
|
е тоя Спиъринг ако е най-големия талант на клуба, направо да закриват школата викам аз.
NO GODS, NO MASTERS!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
jdefoe (седалкотрошача) |
Публикувано | 04.01.12 15:55 |
|
И аз съм удивен. Белами е много добър и труден за възпиране играч, има и завършек. Защо не е титуляр, прави отбора по-непредвидим?
Скандална е селекцията на Даглиш.
Аз все пак считам, че липсата на Суарес ще е положителна за червените, но само ако се пускат Белами, Дирк и Джерард, а това ще е трудно.
| |
Тема
|
[re: jdefoe]
|
|
Автор |
TheExorsist (King Of Hearts) |
Публикувано | 04.01.12 16:11 |
|
Проблема, е, че тия изброените стават точно за едно полувреме.
| |
Тема
|
[re: Einsteins cock]
|
|
Автор |
Balleta (Gaucho) |
Публикувано | 04.01.12 16:22 |
|
по смешното е, че Арсенал без толкова шум около тях, без някакви грандомански трансфери, с постоянно напускащи ключови играчи, постоянно осмивани тук, винаги са в ШЛ, а Пуул току виж пропуснали още една и все около Коледа и Нова Година
| |
Тема
|
[re: Balleta]
|
|
Автор |
Einsteins cock (***) |
Публикувано | 04.01.12 16:40 |
|
Как "току виж", 100% пропускат ШЛ и догодина. Ще е ебаси и шока ако с този отбор завършат в четворката ама да видим де ...
Редактирано от Einsteins cock на 04.01.12 16:46.
| |
|
|
|
|