Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:19 13.07.25 
Футбол
   >> Фенклуб Британия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема MU-MCнови  
Автор goro_levskara (планинар)
Публикувано23.10.11 03:25

Нещо шибания синузит ме мачка и не мога да мигна. Та си ровя из дира и виждам, че никъде не се споменава (или от течащите ми очи и нос не виждам) за т.нар. ново дерби на Англия, което започва след има няма 12 часа.
Та кажете какво мислите за мача и дали шумните съседи ще успеят да окажат съпротива на големия си градски съперник, или просто днес ще бъде спукан поредния изкуствен балон в добрата стара Англия, както нарича родината на футбола Терминатора от Лудата банда?
Четох някакво изказване на Мика Ричардс, в което се говори за здрава борба, здрави влизания???, абе като цяло за здрав мач. Не знам, дано мача премине в духа на феърплея и не се стига до сериозни контузии, че в противен случай ще се играе по-скоро ръгби, а не футбол.
Аз прогнозирам 4-1

Тема Re: MU-MCнови [re: goro_levskara]  
Автор Vendome (Duke)
Публикувано23.10.11 10:54

Този път ще ви пързулнат според мен

Тема залагам на сититонови [re: goro_levskara]  
Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано23.10.11 12:43

в най-добрия случай за съра ще докопан до равен.
очаквам победа за Сити, които този сезон за мен ще са основен претендент за титлата

NO GODS, NO MASTERS!

Автор shevchenko (рекордьор)
Публикувано23.10.11 15:13

След бурното начало на сезона, Ман Юн се върнаха към познатото ниво от миналата година и минимални победи с грозен футбол + късметлийски ремита на негостоприемни стадиони.
Миналата година това беше мачът, който отказа небесно сините от борбата за титлата, но головете за Юн падаха при равностоен футбол в най-добрия случай за Манчу (втория на Рууни от нищото само благодарение на гениалността на един игра) докато шитито изравниха след здраво мачкане...
Сега се надявам, че късметът най-накрая ще спре да покрива червените и да не взимат повече от точка днес...

Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано23.10.11 17:00

Жорка, зарежи прогнозите! НЕ са ти силата:))))))

Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано23.10.11 17:25

Ако някой каже че е очаквал този разгром, ще излъже...
На мен ми направи впечатление лекотата, с която Сити проведоха мача...
За Юнайтед... лъсна това, което еуфорията от първите няколко мача не се отбелязваше - няма креативен играч. Реално това се вижда в почти всеки мач с по-стойностен отбор, а Сити днес игра точно като такъв.

Тема Re: MU-MCнови [re: sky76]  
Автор goro_levskara (планинар)
Публикувано23.10.11 17:34

Що бе баце, близо бях

Иначе заслужена победа на Сити, която обаче нищо не значи. Юнайтед винаги е имал слаби периоди, във всички сезони, които съм следил досега. Обаче всеки път идва един момент, в който отбора се вдига и прави много сериозна серия.
Сити? ами какво да кажа, имат добри играчи, но нямат големия опит, който е нужен на един отбор да се пребори за шампионска титла. Убеден съм, че няма да вземат титлата, колкото и да е рано да говорим за това. Има още мачове, а сериите рано, или късно свършват.
Бъди Здрав!!!

Автор zakkwylde (Селянин)
Публикувано23.10.11 17:49

Поправка - Шити купиха добри играчи и ги държат със заплата. Доколкото се сещам, само Ричардс им е от школата, всичко останало е купено.

За съжаление, това е само началото. Не виждам кой ще дойде в Юнайтед или в кой да е друг клуб, след като от Етихад му дават двойно повече пари. Очаквам до 1-2 години да купят всичко, което може да рита топка.

Което ми напомня за един виц: ООН обявили награда от 20 милиона за Кадафи. Шити се намесили и предложили 30.

Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано23.10.11 18:06

За Сити не мога да кажа още, но вие сте си зле още от мача с Челси, който съдята ви подари. После и Норич можеха да ви резнат, но пак с опит се отървахте. Днес обаче първия по-класен отбор ви направи за смях и унизи Съра.
В ШЛ сте пълна скръб. Дори срещу румънците нищо не играхте и с двете дузпи все пак взехте мача! Аз не виждам откъде този оптимизъм у теб?
Иначе да си жив и здрав!!!

Тема Re: MU-MCнови [re: sky76]  
Автор zakkwylde (Селянин)
Публикувано23.10.11 18:15

Да си ме видял да проявявам оптимизъм?

Напротив, както казах, това е само началото. Шити тепърва почват с покупките. Ние качествен играч няма да видим скоро, защото конкуренцията ще му предложат повече пари, Очаквам момента, в който ще предложат 200-250 милиона за Роналдо или Меси и 400к заплата.

Все пак се надявам на Клевърли, в това момче има адски потенциал и допреди той да се контузи, се виждаше че с него сме съвсем различен отбор. Дори Андерсон играеше добре.

А ти какво очакваш иначе? Да избягам при Шити или Праса след като моя отбор е по-слаб от тях?

Редактирано от zakkwylde на 23.10.11 18:19.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.