|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
AFC Wembledon is back
|
|
Автор |
бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд) |
Публикувано | 23.05.11 19:54 |
|
Никой не коментира това значимо за футбола събитие... Аз лично много се кефя.
| |
|
Сега остава и Юнайтед ъф Манчестър да влязат в лигата
| |
Тема
|
Re: AFC Wembledon is back
[re: BatRado]
|
|
Автор |
Vendome (Duke) |
Публикувано | 23.05.11 21:59 |
|
И ако играят с клуба на Глейзър, за кого ще си :)))
| |
Тема
|
[re: Vendome]
|
|
Автор |
BatRado (red) |
Публикувано | 23.05.11 22:16 |
|
Е, това е излишен въпрос
Макар да не понасям чубаците, чак толкова краен не съм. Освен това косматковците са до време, клуба е вечен.
Иначе им стискам палци на тия момци. Миналия вече сезон свършиха 4-ти, ако продължават със същите темпове (4 промоции за 6 години) до 2-3 години може и да влязат в лигата
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Suprs (пристрастен) |
Публикувано | 24.05.11 00:16 |
|
От доста време се каня да ти кажа, сигата ти е готина, ама това лого на спонсора в ъгъла много дразни, не може ли да се резне някакси (то едва ли ти се занимава де, ама повсеместният комерс дразни просто)?
Редактирано от Suprs на 24.05.11 00:17.
| |
Тема
|
[re: Suprs]
|
|
Автор |
Meйджъp (грингос) |
Публикувано | 24.05.11 01:54 |
|
ама повсеместният комерс дразни просто ЗАРАЗААААА
Иначе по-горе в темата стана дума за Юнайтед ъф Манчестър. За жалост този сезон пропуснаха да се качат едно стапало нагоре, след като загубиха финалния плейоф за влизане в Конференция-Север (6 ниво).
Браво на АФК Уимбълдън. Големи са! В Австрия има един такъв отбор - Аустрия Залзбург, създаден от феновете, след като Ред Бул узурпира и обезличи любимия им отбор. От няколко сезона катерят етажите на долните дивизии и сега са в трета дивизия... До 2-3 сезона могат да се изкачат нагоре и да премерят сили с големия комерсиален брат. Ще е интересно :)
Редактирано от Meйджъp на 24.05.11 01:55.
| |
Тема
|
[re: Suprs]
|
|
Автор |
BatRado (red) |
Публикувано | 24.05.11 09:11 |
|
Аз имах същите намерения, ама честно казано не ми се занимава. Освен това не съм убеден, ще уцеля същия нюанс на червено в слоя, с който евентуално да покрия АОН, а не ми се иска да скъсявам сигата като пиксели.
P.S. Стискай палци да бием Барса и ще я сменя с нещо увековечаващо успеха
| |
Тема
|
[re: Meйджъp]
|
|
Автор |
BatRado (red) |
Публикувано | 24.05.11 09:24 |
|
след като загубиха финалния плейоф за влизане в Конференция-Север - така е... на крачка бяха от влизане в Конференцията (по-долнито й ниво) или 6-тия ешелон на английския футбол, както си писал.
Но не може да се очаква всяка година да се изкачват в горна дивизия, все пак от 2005-та насам имат 4 промоции, което мисля е много добро постижение.
А Аустрия Залцбург имат далеч по-лесна задача :) Там и дивизиите, и отборите са по-малко. Не знам дали знаеш, но Ред Бул всъщност узурпираха само играчите и служителите на клуба, а изхвърлиха на 'боклука' историята и традициите на този отбор, заявявайки че това е изцяло нов клуб, който започва на чисто. В един момент се водеха спорове, кой всъщност наследява трофеите, спечелени от оригиналната Аустрия, не знам докъде стигнаха нещата накрая.
| |
|
Пише се Wimbledon.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Meйджъp (грингос) |
Публикувано | 24.05.11 13:06 |
|
Не съм много сигурен, но е логично историята и традициите да отиват във фенския клуб. Не съм сигурен какво се случи по този въпрос и по отношение на АФК Уимбълдън. Ако не ме лъже паметта, преди известно време от МК Донс бяха върнали някакви трофеи на АФК уимбълдън, ама чисто формално как седят нещата, не знам...
Иначе тези Ред Бул са супер дразнещи уроди. Преди два сезона си напазаруваха 4-дивизионен клуб в Германия и го прекръстиха на Ред Бул Лайпциг. Целта била до 5-6 сезона да влязат във Висшата лига. Така докато именитите някога Заксен Лайпциг и Локомотиве Лайпциг кретат по долните дивизии, един изкуствен отбор ще рита в елита. Между другото, ако не се лъжа, на един от горните два принадлежеше рекордът за най-посетен мач от 8-дивизия в света...
Ако трябва да обобщим в едно изречение: Кур за комерсиалните уроди!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|