Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:35 23.10.25 
Футбол
   >> Фенклуб Британия
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ООХОХОХОХООнови  
Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано06.02.11 20:00

ТАА ВЕЧЕР БЕШЕ МОЯ!!!

Тема Re: ООХОХОХОХООнови [re: TheExorsist]  
Автор Чaвдo (Chavo)
Публикувано06.02.11 20:28

Честито!

Като се вземе предвид как протичаха дербитата във Висшата лига досега през сезона, то като игра и поведение на отборите не се случи нищо изненадващо.
Допреди този кръг Ливърпул се намираше на седмо място във временното класиране и затова всяка победа е важна, за да се излезе евентуално с чест от този труден за клуба сезон.
За неутралния зрител беше разочароващо да не види в игра за червените нито Суарез, нито Керъл, който дори не беше в групата за мача, но в крайна сметка в съвременния футбол резултатите са най-важни.
Мърсисайдския отбор показа игра, характерна за периода в който Рафаел Бенитез водеше отбора, но е ясно на всички, че промяната не може да дойде много бързо.
Челси също не ме изненадаха с нищо, а провалът им през тази кампания беше до голяма степен предизвестен още преди началото на сезона.
Отбора е твърде предвидим, а финансовите средства през зимния трансферен прозорец не бяха насочени в правилната посока.
През лятото отбора бе напуснат от Деко, Балак и Джо Коул и макар това да са застаряващи играчи, на които липсваше постоянство в изявите, то тяхното отсъствие определено се усеща, а то нямаше как да бъде компенсирано с Бенаюн и Рамиреш.
Сега отбора няма алтернативи в халфовата линия, като изключим донякъде фланговете, играят едни и същи играчи, а това не е добре.
Липсва разнообразие, отделно от това Есиен и Лампард нямат никаква адекватна алтернатива, а и липсата на сериозна конкуренция, както и умората, неминуемо води до спад във формата.
Наскоро четох, макар и от не много авторитетен източник, че през лятото в Челси се задава поредната чистка, като сред нарочените за гонене са Малуда, Дрогба, Микел и други.
Много пъти съм коментирал руския подход във футбола, както и изливането на пари в даден клуб като цяло.
Едно е да напазаруваш отбор с добри футболисти, съвсем друго е да го направиш шампион, трето е този отбор да наложи доминация и да печели трофеи редовно.
А както е тръгнало Роман Абрамович ще затрие клуба. И докато той е там нещата ще са привидно добре, но когато си тръгне ще остане една голяма дупка.
Много жалко за труда на Кен Бейтс, който положи основите да направи Челси гранд, свърши много работа и продаде един почти готов продукт на Абрамович, който сега руснака с лекота и голяма бързина съсипва.
Защото основните фактори за това Челси да бъде шампион не бяха парите на Абрамович, но се боя, че в едно чалга общесътво като нашето няма да бъда разбран, затова няма да отделям време да обяснявам повече.
В крайна сметка за повечето хора има "Челски, Мелски" и аз едва ли съм човека, който ще им промени мисленето.

Тема Re: ООХОХОХОХООнови [re: Чaвдo]  
Автор alessandron ()
Публикувано06.02.11 20:32

Е Керъл нали е нещо контузен, той затова не е дори в групата. Иначе и на мен ми се щеше да погледам Суарес, а Анчелоти тотално се осра с тая тактика да слага Анелка като плеймейкър - Ливърпул още от времето на Моуриньо <--> Бенитес екстра се оправяше с такава потройка на Челси.

Автор TheExorsist (King Of Hearts)
Публикувано06.02.11 20:47

Имаш известно право в мислите си, но все пак без кинти не става. Никога не съм бил фен на Роман, просто този човек не ми допада. Обаче след неговия пърчейс, Челси измести Тотнъм от второто място на лондонски гранд и се превърна в световен франчайз!

Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано06.02.11 21:07

Абсолютно съм съгласен с мнението за Кен Бейтс и наследството. Спомняме си какво купи Кен Бейтс и какво продаде на Абрама, така че наистина е добре да се споменава и неговото име. Дано продължи с добрите резултати в Лийдс и върне йоркширци в елита.

Иначе Керъл нямаше как да играе. Има контузия и може би ще го видим март месец чак. Суарес мисля че би се появил подобно на мача със Сток Сити, но резултатът бе позитивен и Кени реши правилно да смени Макси не с него, а с Аурелио.
Кени направи 4 последователни победи без да допуснем гол. Това наистина напомня малко първите години на Рафа, когато имахме добра защита и вземхаме подобни мачове с прагматизъм, но мисля че сме на прав път. От много време насам има спокойствие на двете основни нива в клуба - собственик, който има желание да инвестира и то не от заеми и треньор, който е част от магията на червения отбор. Остава и играчите да дадат това, което могат. Вярно че не са най-добрите на света, но все пак сега се започва.

За Челси.. също съм съгласен че селекцията им през зимата не бе правилна и това ще се усеща и в бъдеще. Но да си се оправят.. както каза Торес, Челси е голям клуб

Предполагам лятото Дрогба ще бъде аут.

Иначе като цяло се получи кръг, изпълнен с голове, картони, дузпи, обрати, изненади... Жалко че вече рядко има подобни кръгове в Англия.

Thanks But No Yanks

Автор falkenbach (municipal waste)
Публикувано06.02.11 22:15

брао, брао!

NO GODS, NO MASTERS!

Автор Vendome (Duke)
Публикувано06.02.11 22:30

Това беше започнало като тенденция още при Кен Бейтс.

Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано07.02.11 11:49

Честито, Томич! По-добрия отбор победи. Челси играха безобразно слабо и логично загубиха!

Тема Re: ООХОХОХОХООнови [re: sky76]  
Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано07.02.11 12:12

Чест прави на Анчелоти, че каза точно това и той, а не се хвана за дузпи, музпи и т.н. Рафа Бенитес щеше да намерил веднага причината извън отбора си...

Всъщност Анчелоти започна със странна формация в нападение. След мача е лесно да се коментира, но все пак .. не знам какво се очакваше от Торес в този мач. Такъв или онакъв, Фернандо е нормално да се поспече. По-скоро трябваше да си играе с френско говорящите напред и да пусне Фернандо второто полувреме. Кени вече втори мач не рискува със Суарес.. Вчера дори не го пусна, защото развитието на мача бе благоприятно, но според мен постъпи много по-правилно. Има време и за Суарес.

Dear Chelsea FC. There is no 28 day money-back guarantee.

Тема Re: ООХОХОХОХООнови [re: AnfieldBG]  
Автор sky76 (On The Ball)
Публикувано07.02.11 19:41

В интерес на истината, една дузпа можеше да се даде, но не заради това паднахме. От друга страна чукотския гей е дал 50 милиона за Торес и вероятно е наредил да го пуснат срещу вас! Анчелоти е страхлив. Не вярвам, че би рискувал.
Логично беше да пусне Калу, или Малуда, но той почна с Торес, което на мен ми говори за натиск. Топ 4 не е мираж, но ще бъде трудно за вас. И Тотнъм и Челси ще се борят за това място, а те са в по-изгодна позиция откъм точки, а Челси са и с мач по-малко.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.