Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:07 03.11.25 
Футбол
   >> Фенклуб Британия
*Кратък преглед

Тема До фенове на Ливърпулнови  
Автор Digweed (Red_Devil)
Публикувано18.04.10 16:37

Добър ден!

Искам да ви питам един въпрос. Ако допуснем че Манчестър спечели следващите два мача и задмине Челси (защото мача срещу пул е на следващия ден), вие как ще гледате на този мач?Все пак при победа връчвате титлата на Манчестър.

Реално погледнато, Ливърпул все още има шансове за 4-то място тоест би трябвало да се натисне срещу Челси.

Благодаря!

"Gravitation is not responsible for people falling in love" A. Einstein

Тема Re: До фенове на Ливърпул [re: Digweed]  
Автор The Fallen Angel (олигозахарид)
Публикувано18.04.10 21:50

Сто процента ще искат победата, но няма да реват ако паднат, защото вече шансовете им за 4-тото място са нищожни.

Тема Re: До фенове на Ливърпулнови [re: Digweed]  
Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано18.04.10 22:13

Добър вечер!

Въпросът има две страни. Вие как бихте гледали на същия мач :) И за кой ще сте - Пуул или Челси :) Кой знае каква разлика няма..
Аз лично нямам проблем с 19-тата титла на Манчо... Никой не е виновен на моя отбор че 20 години вече не може да направи нужното, за да вземе титла.

Ние нямаме никакви шансове дори за 5-ицата, какво остава за 4-ката

В този смисъл ми се иска да видя да започне да се работи за следващия сезон. Загубите от неучастие в ШЛ са ясни, не бих се учудил ако Торес премине тук таме. Т.е. няма особено добра перспектива погледнато от днешна дата. Дори и за последните кръгове във ВЛ. Торес е аут, а мисля че който е гледал мачове с атомното нападение Нгог - Каут, не може да си мисли за нещо кой знае какво дори и в мачове със средняци.
В този поразхвърлян ред на мисли, не мисля че ще е изненада ако Челси победи. Ако обаче е Челси от вчера, мисля че дори и да излезем с Лукас, Каут и т.н., имаме шансове.

Все пак нека минат всички мачове до тогава... Това първенство е доста по-слабо от предните, но пък за сметка на това има по-голяма интрига..

Автор uN aMore gRande (ЦиЦилизован)
Публикувано19.04.10 13:49

така като се замисля, не бих имал нищо против Челси да ни вкарат в 93:58 сек. на 4-минутното продължение в мача гол, който ще ги направи шампиони

п.с
повече ме интересува мачът довечера срещу чуковете, честно казано
искам победата на всяка цена

Редактирано от uN aMore gRande на 19.04.10 13:51.

Автор shevchenko (стар клубар)
Публикувано19.04.10 22:36

Айде Пуул почти победи Уест Хям. Сега остава в събота Ман Юн да бие Тотнъм, а Арсенал да не загуби от Ман Сити и при победа на червените в Бърнли все пак ще имат някакви шансове за ШЛ и съответно мотивацията им за мача на 2 май ще е по-голяма

Тема Re: До фенове на Ливърпулнови [re: shevchenko]  
Автор alessandron ()
Публикувано20.04.10 10:02

Ахахах, как умираш само Анчелоти да не вземе ПШ. Спокс, Моуриньо ще се издъни в Серия А и тогава ще те питам как стана така от 14+ точки

Тема Re: До фенове на Ливърпулнови [re: shevchenko]  
Автор AnfieldBG (LFC)
Публикувано20.04.10 10:09

все пак ще имат някакви шансове за ШЛ

то и в момента имаме НЯКАКВИ шансове за ШЛ, почти като тези на Ботев Пловдив да остане в А група :) А до мача с Челси ще са вече съвсем същите

Тема Re: До фенове на Ливърпулнови [re: alessandron]  
Автор бaй Moмчил Beлиkи (Гpeдopeд)
Публикувано20.04.10 13:22

Нищо не трябва да е в състояние да развенчае ореола на богопомазания... въпреки че тоя сезон отдавна е станал на пух и прах

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.