|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
2 години FCB
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 15.04.05 10:14 |
|
Точно преди 2 години бе създаден Фенклуб Британия.
Да ни е честит рожденния ден и вече е време да направим тази отлагана отлагана среща
Дали да не пробваме тя да съвпадне с някой от полуфиналите за ШЛ или да не чакаме до тогава и още другата седмица да го спретнем, че пак може да се случи нещо си .. :))))
- Our nation is LIVERPOOL, our language is football
| |
|
Честит рожден ден от един от най-нередовно пишещите тук Да е жив, здрав и дълголетен клуба
No one remembers the singer. The song remains.
| |
|
Да ни е честит рождения ден И си пожелавам клуба да не се променя, защото на мен ми е много уютно тук - в малко камерна атмосфера, сред свои хора, с уважение към различните мнения и отбори
А срещата може да я направим някоя топла вечер на Баба Яга.
If you voted Bush, you can't shit here. Your asshole is in Washington
| |
|
Че кога минаха 2 години 
А за срещата - миииии трябва.
Понякога съм толкова добра,
че цялата изтръпвам и боли ме...
| |
|
Аз съм и с двете ръце за по време на първия полуфинал за КЕШ между Пуул и Челси.
| |
|
Амки честито
Честито на пишещите тук и най-вече на хората които създадоха клуба преди 2 години и се изнесоха от клуб Футбол("Сранье") и клуб Европейски футбол ("Псувни и игри")
Честито и все така...
| |
|
2 години ли минаха .
хех, сякаш беше вчера..
каква ирония - клубът е основан на същата дата, когато се случва една горчива трагедия за футбола, англия - като държава и като основателка на футбола и най вече на феновете на ливърпул.
според мен наистина е редно да спретнем нещо, защото 2 години да си пишем, а някой то нас въобще да не се познават - това въобще, ама въобще не е хубаво (:
In Rafa we trust
| |
|
Честито и от мен
Дано обменяме мнения тук още дълги години!
| |
|
lele 2 godini
| |
|
Честито и от мен макар че аз съм съвсем нов тук се надявам да си прекарвам приятно 
Никога не казвай Никога!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|