|
Тема
|
Ливърпул пак се наакаха
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 16.04.05 18:23 |
|
64' Liverpool [1 - 2] Tottenham H.
че и Стиви Джи както го наричат некои изпуска дузпа при 1:2
явно ше видят ШЛ през крив макарон въпреки многото грешки на Евъртън... направо ми е жал за феновете на тоя иначе велик отбор...
| |
|
...колко точки изгубиха този сезон по глупав начин . Можеха поне за мястото за УЕФА да се борят, ама...Като прибавим и онзи незачетен гол срещу Манчестър Юн. в последната минута, общо взето голям карък и за тях. А пък имат потенциал, май !
В началото бе мълчанието...
| |
Тема
|
На тях им през оназта работа...
[re: don_flo]
|
|
Автор |
MCStranger (Ем не си...) |
Публикувано | 18.04.05 15:09 |
|
за Премиършип:)
защото смятат да се класират по друг начин за ШЛ догодина:))))))))))))
Рафа е пресметнал, че е по-лесно да се вземат два мача срещу Челси и Милан отколкото 7-8 в шампионата:)))))теоретично може да стане с общо три точки и точност и късмет при дузпите
...and in The End the love you take is equal to the love you make...
| |
Тема
|
Re: На тях им през оназта работа...
[re: MCStranger]
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 18.04.05 15:47 |
|

Разсмя ме признавам си  
| |
|
Ето заради такива мачове английското първенство ми е любимо.
Много динамика,страшно красиви голове.
Игра се английски футбол с главно "А".
Аз мисля че не трябва да се прави трагедия ако Ливърпул не завършат четвърти.
Все още могат да направят нещо в ШЛ,а ако не им се отдава великолепна възможност да спечелят купата на УЕФА следващия сезон.
По-важното е че се вижда че са на прав път.
Даже аз като гледах мача ахкак и подскачах при пропуските на Мориентес и Луис Гарсия ,защото искам мърсисайдци да спечелят,с играта си го заслужаваха.
Въобще много приятно играят.
Смятам че до 2 години ще се изравнят с челси,юнайтед и арсенал и ще са реален предендент за титлата.
| |
|
Страхотен мач стана, с много динамика, добри отигравания и интрига до края.
Наистина не трябва да се прави трагедия от това, защото играта мисля че задоволи всички и заслужавахме победата над Спърс. Просто има и такива мачове.. все пак е Англия ;)
- Our nation is LIVERPOOL, our language is football
| |
|
ми то няма нужда от резервация ,трябва да се отиде малко по-рано просто.час преди мача ,за да се заемат хубави места.
Ами ще видими как съм с парите и може да измислим нещо,щото в последните месеци харчих яко и сега не се знае за какво ще има
Иначе имам предчувствие че тази вечер пак ще дават за Пул от 10 вечерта ,така че гледай,почти съм сигурен .
| |
Тема
|
Re: Ливърпул пак се наакаха
[re: don_flo]
|
|
Автор |
Paranoia (driver 8) |
Публикувано | 18.04.05 22:49 |
|
има много позитиви за ливърпул този мач, но шаби направи може би най доброто единично представяне на играч на ливърпул този сезон!
не мога да повярвам колко добър е всъщност алонсо.. нечовек!
In Rafa we trust
| |
|
|
|
|