|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Англия с финалист в ШЛ
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 14.04.05 08:47 |
|
Сори за някои, ама това са фактите от една страна, от друга да се радват, защото двубоят Пуул-Челси можеше и да е в една среща :)
Честито първо на всички фенове на английския футбол, макар от тази фраза да си отиде съдържанието и да остана по-скоро определението. Честито на всички фенове на Челси и на тези на Пуул, което сме далееееч далеееч повече и далеч по-радостни, мисля.
Е, когато заявих че искам да ни се паднат Юве на 1/4 финала, не малко хора са се усмихнали, после като ни се паднаха пък ми казваха че ето на - искал съм ги, дошли са и отпадаме :) Да, ама...
Защо исках Юве.. май няма нужда да обяснявам :)) те снощи обясниха вместо мен. Ако срещу Реал играха слабо, то с нас може да се каже че почти нищо не играха. Не знам какъв шампион ще стават, ама с този състав и с тази грозна игра, колкото и да ми е странно ще кажа че Милан заслужават титлата в Италия 10000 пъти повече. Но това си е за друга тема ;)
Вчера Алекси каза нещо много интересно.. да победиш италианци по италиански.. не мога да се съглася изцяло, защото първото полувреме наистина не може да се запомни с почти нищо, но второто мисля че показахме не малко неща, МАКАР не ние да трябваше да играем за победа. Едно блестящо завръщане на Хаби.. имах притеснения за това дали трябва да се включват толкова рано със Сисе, но Хаби направи може би най-добрия си мач за Пуул. Сравнително стабилна игра в защита и центъра, поизнервихме някои 'звезди' като Емерсон, неутрализирахме и обезличихме Недвед и това в общи линии се оказа достатъчно.
Много добър мач за Сами, за Бисчан (аз ли пиша това :) ).. дупката пак се оказа Милан Барош, но пък неговия миг може да дойде в друг мач..
Много ми е интересно какво трябва да стане, някои коментатори и гости в стуиото да кажат нещо добро за Пуул и за анфлийските клубове като цяло.. Вчера едва ли не Ювентус е паднал, понеже не е искал да победи.. Що за глупости бяха това не знам.. ами ако не искат да победят на фаза 1/4 финал на ШЛ, къде ще искат.. на стадио Бамбини в мач с Козленца, Меченца и т.н. ли ще искат. Ако играем наивно и по английски и паднем 4-0 тогава ще стане еуфория как видите ли сме разбили английския отбор, който играел демодирано и прочее бла бла. Сега бием с тактика и, поне за мен, правилна игра по отношение на фазата на турнира и се почва как това и онова. Онзи ден гледах един страхотен филм за Пуул (Чаво, мерси за хинта ) и няма как да не искам да сме като онзи Пуул с Кигън, Тошак, Кенеди, после Кени, Ръш и т.н. , но това все пак бе преди 20 и повече години.. Тези същите балалайки биха казали суперлативи за мача, ако бе Милан-Ювентус.. щеше да има оди за надхитрянето, за тактиката, за мъдрата игра, за какво ли.. дори и да няма положение..
Та така.. да се радваме и да се надяваме Челси и Пуул да направят един празник в ШЛ, който съм убеден че ще е по-интересен от италианските сблъсъци в лигата... поне няма да има прекратен мач :))
И нека който отписва Пуул да си спомни 2-3 неща..
- мача на 1.01
- финала за Купата на Лигата
- миналия сезон, в който фаворит бе Арсенал, но продължи Челси
YOU'LL NEVER WALK ALONE !!!
- Our nation is LIVERPOOL, our language is football
| |
Тема
|
Re: Англия с финалист в ШЛ
[re: Anfield]
|
|
Автор |
Merengue (La Decima:)) |
Публикувано | 14.04.05 09:33 |
|
Честито бате.
Голям кеф, голям кеф!
| |
Тема
|
Мерсаж, черни ястребе
[re: Merengue]
|
|
Автор |
Anfield (FC Britannia) |
Публикувано | 14.04.05 09:45 |
|
Отмъстихме за Реал :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор |
don_flo (Победител) |
Публикувано | 14.04.05 10:16 |
|
А честито!
Просто с кеф предусещам суберсблъсъка Челси-Пуул!!!
Така нерешения за феновете на Пуул сблъсък с Челси и нещастната за някои загуба на финала за купата ще бъде решен окончателно в 2 мача... какво по хубаво от това за феновете на Челси и Пуул и за тия на Британския футбол като цяло!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Toffee (Evertonian) |
Публикувано | 14.04.05 10:52 |
|
Мислех да пускам подобна тема но си ме изпреварил. Честито на всички фенове на английският футбол и най - вече тези на Челси и Пуул.
Няколко думи и от мен:
Челси - доста негативизъм имаше когато Роман Абрамович купи Челси, доста хора включително и аз самият очаквах, че ще гледаме Флорентино Перес трансферна политика. Това обаче не се случи нито при Раниери нито при Мауриньо. Взимат се играчи които са играчи а не манекени или медийни звезди интересуващи се повече какво ще пише за тях утре в медиите отколкото какво ще покажат на терена. Това изцяло промени мнението ми за Челси и от начален негативизъм отборът ми стана симпатичен и се радвам за успехите които постига до момента. Реално Челси можеше спокойно да спечели лигата миналата година но имаше слаб треньор Раниери. Сега вероятността това да стане е доста голяма още повече че Челси си осигури титлата в Англия и дефакто няма други ангажименти.
Ливърпул - едва ли много хора очакваха да го видят в тази фаза на турнира особенно след слабите игри в шампионата на Англия. Само че Рафа доказа че е голям тактик и определено турнирен боец. Преди време го показа същото и във Валенсия. Мисля си че Ливърпул случи на треньор. Незнам как би изглеждал отбора ако ги нямаше многото контузии.
Определено ни очаква доста интересен 1/2 финал, а Ливърпул имат да си връщат и за 3-те загуби от Челси през този сезон. Все пак Челси е големият фаворит за този мач.
УЕФА - тази година трябва да е доволна. Очакван финал между Милан и Челси ще поуспокои дебелите гъзове от швейцарската "Кърниградка". Лигата се върна в познат коловоз и май няма да има кошмара от предният сезон Монако - Порто, но все още нищо не се знае... Ами ако гледаме финал Пуул -ПСВ 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Paranoia (driver 8) |
Публикувано | 14.04.05 12:12 |
|
честито на всички фенове на ливърпул, на челси и на британския футбол като цяло, макар че някой няма да са много щасливи при всички случай .
добрата новина за л'пул е, че за първи път тази година след започването на фазата на директните елиминации първия мач ще е гостуване, а решаващия двубой ще е домакинство.
това предполага много драма, ревяща трибуна дъ коп и поредица инфарткни моменти... или поне аз така съдя от отминалите вече мачове м/д-у двата отбора.
също така сблъсък м/д-у двама страшно добри треньора - рафа бенитез и жозе моуриньо, което в два мача ще е тактически сблъсък oт световна класа - само подправка за ставащото на терена (:
the kop - you'll never walk alone
YOU'LL NEEEEEEEEEEEEEEVEEEEEEEER WAAAAAAAAAAAAAALK AAAAAAAAAAAAAAALOOOOOOOOOOONEEEEEE
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAH
CLAP - CLAP - CLAP
LIVERPOOL

In Rafa we trust
| |
|
Доста емоции вложих вчера,радвам се за Ливърпул.Иска ми се да играят финал,но ще видим.
Както каза ти отличен мач за Бишчан и Шаби Алонсо,и въобще за целия тим ,с тоя осакатан състав са герои.
Само не разбрах защо толкова малко фенове имаше на англичаните,може би от съображения за сигурност.
А за Юве съм съгласен на 100% с теб ,с тая куца селекция са за никъде и няма да вземат нищо.Аз това го казах на Олмаши още преди 3 години.
Дел Пиеро е отчайващо слаб от години,Недвед и той залязва,а направо им се чудя на някои как твърдят че Ибрахимович е супер нападател и тем подобни глупости.
Като прибавим и нискокачествени играчи като Блази ,Апия,Дзебина и картината става трагична.
Торинци хванаха Реал във лош момент и се помислиха за велики.
Нямало го Трезеге ,дрън-дрън.За мен и той е смешник.
Иначе съм съгласен с коментаторите че Ливърпул победи ювентус с тяхното оръжие.Даже преди да слушам анализите си го мислех това.
С техните камъни по тяхната глава ,както се казва.
Радвам се че и ПСВ изхвърли тия фукльовци от Лион,много се радвам че ще играят 1/2 финал,това е клуб с традиции и през него са минали много големи футболисти,не като Лион .
Колкото до филма ,не бе лош действително.
Предполагам че ще е някаква поредица като за Арсенал преди време ,затова следи всеки Понеделник от 10 вечерта какво дават.
| |
|
Дано да гледаме финал ливрпул - псв.Ей на това бих му сложил етикет класика
BeQuickOrBeDead
| |
|
Те и Гонзо набедиха за голям нападател. Абе това в днешно време от един мач ставаш супер звезда и те сравняват с Бастен, Марадона и Пеле.
| |
|
само не знам защо така йезуитски не се каза и дума за мача с Юве.. този през 1985-а де.
Батка, какъв мислиш е шанса да можем да резервираме нещо, поне за единия мач , в някой пъб..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|