|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Fantasy Remier League
|
|
Автор |
AlexBG (since 25.01.02) |
Публикувано | 05.12.04 13:19 |
|
Хохооооо -
КОЙ-се-га-е-НO-МЕР-ЕДНО?!?!?
A?!? Aaaaa?!?
Леле колко съм добър. Вчера като видях, че Анри е вкарал два гола и реших, че съм се минал, сменявайки за първи път капитана си от Анри на Лампард. Обаче сега гледам, че Анри има 13 токчи, а Лампард 15 - хахаха отново съм "яхнал" печелившия кон :)))
А имам още и Джонсън (Палас) и Даунинг (Боро) да играят, а те имат съответно 69 точки от 14 мача и 63 точки от 12 мача.
Вече гледам, че съм и номер 1 за България. Там, където ми е мястото. Макар че допреди месец-два не вярвах, че мога да го постигна.
Разбира се - има още много време до края и знам, че с това мнение сигурно нахъсвам допълнително някои хора, обаче СЕГА АЗ съм НОМЕР ЕДНО!!!
Alex WINNER Exarchs!!!
Sow a thought, reap an act; sow an act, reap a habit; sow a habit, reap a character; sow a character
| |
|
Още 200 точки и си мой  
You can have anything you want
But you better not take it from me
| |
|
Здрасти Алекс,
Знам колко е хубаво да си отгоре, честито първо място, порадвай му се още малко защото мисля съвсем скоро да се върна там, тъй като ТОВА СИ Е МОЕТО МЯСТО, OK!?!:)))))))))))
Имаш добър и балансиран отбор, само че както и да ги срявнявам Jolly Warriors FC е доста по-добър. Една от причните да поизостана са многото трансфери и съответно отнетите точки, обаче те вече се компенсират от добрите резултати на отбора. Струва ми се доста нелогично преди мен да има толкова посредствени отбори и съм сигурен, че нещата ще си дойдат на мястото съвсем скоро,
Дотогава - ENJOY
| |
Тема
|
Ех заки, закиии... Я пак помисли...
[re: zacky]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.12.04 14:36 |
|
Или по-скоро погледни в играта - трансфери. Ще видиш, че:
1. Вратар #1 е Петер Чех - в моя отбор.
2. Защитник #1 е Джон Тери - в моя отбор.
3. Полузащитник #1 Франк Лампард - в моя отбор.
4. Полузащитник #2 Робер Пирес - в моя отбор.
5. Нападател #1 Тиери Анри - в моя отбор.
6. Нападател #2 Андрю Джонсън - в моя отбор.
Ако искаш да добавя до 11:
7. Защитник #11 Матю Ъпсън.
8. Защитник #16 Дейвид Уиър.
9. Полузащитник #8 Гавин МакКан.
10. Полузащитник #9 Стюърт Даунинг.
11. Нападател #14 Дарън Хакърби.
След всичко това - "посредствен"?!?!? Забрави да ме настигнеш - само контузии на Анри, Пирес и Лампард едновременно могат да ти дадат този шанс. Евентуално...
Ако беше играл миналата година (поне аз нямам спомен от теб, но може и да бъркам), щеше да знаеш защо името на отбора ми е WINNER. Имам нюх за тази игра и неслучайно съм събрал най-добрите играчи в отбора си. Ти просто имаше късмет в началото на сезона с неочаквано добрия старт на Вила. Но всичко си дойде на мястото - просто беше прекалено зависим от един отбор (и то не верния). Пък и аз първия кръг реално го пропуснах - 10 дена преди сезона не бях пипал избраниците си и затова стартирах малко лошо. И така нататък - няма да разкривам цялата си тактика и стратегия на играене, вече достатъчно подсказах. 'Айде "гуд лък" в борбата за второ място, макар че старите лисици Радо и Анфо едва ли ще те допуснат...

Sow a thought, reap an act; sow an act, reap a habit; sow a habit, reap a character; sow a character
Редактирано от AlexBG на 06.12.04 14:42.
| |
|
Е не се засягай толкова много де:)))
Не съм казал, че твоят отбор е посредствен, а че Jolly Warriors e по-добър, това е моето субективно мнение. Иначе действително в челото на Bg листата има достатъчно посредствени отборчета, които рано или късно ще отстъпят и ще отидат където им е мястото. Няма да сравнявам отборите ни, факт е, че най-силните еденици в двата тима се припокриват. Разликата е, че аз съм концентрирал доста повече сили в офанзивен план и разчитам на по-рехава защита, а ти си направил по-балансиран отбор с класни състезатели във всички линии. Отброът ми все още не е разгърнал пълният си потенциал, особено в нападение, имайки предвид малкото вкарани голове на Нистелрой и Хаселбанк. Все пак всички знаем, че могат много повече и това скоро ще си проличи. В крайна сметка следващите кръгове ще покажат кой отбор е по-добър. Не ме помниш от миналата година, просто защото не участвах, но ето че тази година съм тук и мисля да спечеля.
Успех!
| |
Тема
|
В интерес на истината...
[re: zacky]
|
|
Автор |
Публикувано | 06.12.04 19:06 |
|
Видях, че и твоя отбор си го бива. Ще видим чия тактика ще излезне успешна. При теб обаче мисля, че ще е проблем, ако се контузи някой от основните ти играчи - малко "ва банк" играеш. Но пък и целта оправдава средствата. Радвам се, че има голяма конкуренция - това само ме амбицира повече.
Успех!!! И още нещо - бих се примирил да съм втори само, ако първия в нашата ФК Британия е първи за България!!!
| |
|
Я дайте линка, че тази година забравих, да се регна.
| |
|
Струва ми се че доста си закъснял, но все пак:
http://fantasy.premierleague.com/
Кодът на лигата "FC Britania" e:
16017-3754
Wellcome
| |
|
Neshto ne namiram, otkyde da vliaza v ligata.
| |
|
Ами пада се някъде в менюто отдясно. Пише leagues. Тва след като се регистрираш и си селектираш отбор. Въведи кода на лигата като го изпишеш, а не с copy-paste.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|