|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Glory Glory :)
|
|
Автор |
Viper X (just a snake...) |
Публикувано | 24.10.04 20:02 |
|
не съм гледал мача, затова няма да коментирам, но само да кажа ЧЕ МНОГО СЕ КЕФЯ КАК АРСЕНАЛ ЗАГУБИХА ТОЧНО СРЕЩУ МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД   
C.R.E.A.M.
| |
|
Естествено, че ще загубят срещу нас! Кой друг освен MACHESTER UNITED би могъл да спре Арсенал?? 
You can have anything you want
But you better not take it from me
| |
|
По-добре виж репортажа и се скрий някъде,   . Свинете бяха подпряни по НАЙ-ГНУСНИЯ начин, който може - 85% владеене на топката + пълно размазване за Арсе и накрая победа за жалките турци, аргххххххх. Няма такава несправедливост.
Майк Райли - гръмни се!
Too many silence
in a century of screams.Редактирано от vogelfrei на 24.10.04 20:08.
| |
|
Може Арсенал да са по-технични и да владееха топката повече, но положенията си бяха и за двете страни. Не може и ти да си толкова заблуден като коментаторите с техните жалки изказвания! И нали видя к'во стана с тея 15% владеене на топката!? Втори гол човече! Да им го начукам на Арсенал колкото и да са ми симпатични! Имаха някаква супер късметлийска серия от 49 мача без загуба... Дори и специалистите го казаха, че т'ва е против всички "правила"!
| |
|
Е, и? Като са си наложили успешен стил, няма тън-мън - ако ще 49 мача да не са губили заради чист късмет, точно този ви размазаха, направо напълнихте гащите и ако нямахте 2 души повече (+Райли, +Бергкамп)...
Too many silence
in a century of screams.
| |
|
(+Райли, +Бергкамп)... Ами те от кой отбор бяха по принцип??? Айде стига! Бихме и толкоз! Ся ще станем шампиони и ще земем карлинг къп и шампионска лига и дубъл на Арсенал... Се неща на които сме свикнали да ставаме свидетели   
| |
|
единствената свиня тука си ти батко
гнусни са мангалите от арсенал, ок? 
C.R.E.A.M.
| |
|
... или си говориш наизуст? 
Too many silence
in a century of screams.
| |
|
Е аз го гледах много внимателно - Арсенал не направиха нито едно чисто положение.
Дуспата може и да е била пресилена , но за играч с такъв опит като Сол не би трябвало да изпага в подобна ситуация .Направи същото като Георги Марков в Хърватия.
Иначе малко по късно си имаще чиста дузпа за дяволите ,която същия този педерас съдя не свири.
Останалото е история
BeQuickOrBeDead
| |
|
да не преминат защитата на манчу беше Рио - но дали щеше да продължи така, ако му бяха дали чистия червен?... Все едно, повече не ми се коментира, достатъчно нерви изхАбих.
Too many silence
in a century of screams.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|