|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
абе, вчера имаше ШЛ :(
|
|
Автор |
Balleta (Made in USA) |
Публикувано | 29.09.04 05:13 |
|
Тофи, кво става с тоя клуб бе брато. Много муден нещо братче, някакви теми се мъдрят от 100 години, няма свежест нещо. Както и да е. Вчера случайно в Европата играха за ШЛ. И случайно или не играха и два английски отбора - единия обхванат от временна криза, от която като, че ли излиза, а другия в перманентна такава. Иде реч за Манчо и Пуул
Помня преди време, как Фенерите с Емо Костадинов биха Манчо насред "Олд Трафорд". Днес обаче резултат 6:2. Днес в игра е новото попълнение Руни и първи три гола за червената му колекция. Впечатляващ дебют за малкия. Ще видим какво ще направи оттук нататък. Хуя да трепери, че идва мач с "безсмъртните"
ReZo майна, кво стана бе батка. Пуул потъна в Гърция. Ривалдо и Джовани с триумф над червените, които за кой ли път излизат от кризата. А бяха почнали да ми харесват нещо. Трагедия за фенклуб "Британия"
П.П. И колко жалко за Аякс. Ама така е, като подхранва цяла Европа  
The Return Of The KING
| |
Тема
|
Re: Що бе балет
[re: Balleta]
|
|
Автор |
Toffee (Evertonian) |
Публикувано | 29.09.04 09:05 |
|
Вярно не е супер динамичен както бих искал, но си пишат хората. Както и да е мислех да зачекна темата за вчерашните мачове за ШЛ и най - вече за хетрика на Рууни ама си ме изпреварил. Супер резултатност имаше вчера 5 гола средно на мач и доста обрати.
Вашият мач беше много готин ама дузпата си беше пресилена, а Аякс ми толкова си могат момчетата. За Пуул нищо не мога да кажа не съм го гледал мача. Гледах комбинирано вашият мач и този на МЮ. Дано и днес има толкова интересни неща.
| |
|
Т'ва, че бихме турчетата си е чист късмет, да ги еба в калитарите дето са тея от Манчестер Юнайтед      6:2 Братле, фания тая случайност 
You can have anything you want
But you better not take it from me
| |
Тема
|
Re: абе, вчера имаше ШЛ :(
[re: Balleta]
|
|
Автор |
Topec (Рамирес) |
Публикувано | 29.09.04 10:18 |
|
прав си за ливърпул. мястото просто не им е в европа! обаче пък отупаха Норич! нещо им е твърде неясен статута на тия пичове. не може да треснеш Монако, пък да се резилиш със Олимпиакос. въобще турбо странен отбор са!
тва е истината..... тва е верно!
| |
|
Както виждаш може. Какво толкова се учудваш?
И мястото им не е в Европа....хеххее
Ти нещо за голям капацитет се вземаш , а друже?
| |
|
Много злостен коментар нещо ;))
Гледам мачовете от Билбао и Барселона не ти държат влага;))
Нищо жълтата подводница отново ще акостира на Бенабеу и ще си дойдем на думата тогава;))
Интересно какво мислиш за Реал след вчерашния мач?Шампиони и в Испания и в ШЛ? Радвай се ако влезете в тройката и излезете от групите .
| |
|
Ако мача на Бернабеу бе свършил малко по-иначе, не знам дали щеше и ти да напишеш тая тема, ама нейсе...
Сега да поговорим за новия суперуспешен трансфер на Реал. Според мен братушките може да са горди че имат и те човек в Ел Галактико(по-смешно нещо в днешни дни не се използва за някой отбор), не мислиш ли.. Вова Иванич се вписа доста добре в звездната селекция.. Изобщо тоя непрокопсаник е един от най-тъпите съдии в ШЛ.. примери бол, но най-драстичния бе на мача на Манчо миналата година, а снощи вече просто си действаше по галактически стил . Ествествено ти си на друго мнение.. нормално е :)) И все пак сори братче, но Барса тази година ще ви скъса задниците.. Нито съм им фен, нито някога съм бил, но имат селекция, имат стил, има красота и разнообразие, имат и перспектива.. Ще видиш хубаво ли е да си на 10-20 точки зад водача независимо дали той е Арсе или Барса..
Иначе още са едва вторите мачове в групите, а мисля че Реал ще има тепърва да се бори за излизане от тях.. Същото важи и за Пуул, разбира се.. макар че лично мен вчера резултат не ме притеснява.. притеснява ме играта и това как проведохме второто полувреме.. Притеснява ме и това как изобщо играем този сезон. Победата над Норич не е никакво мерило.. може би този сезон ще бием в този тип мачове, които миналата година давахме с лека ръка, но може би само толкова.. Още ме боли адски много за бездушната игра вторите 45 минутки и липсата на 1(едно) положение в момент, в който трябва да търсим реми поне..
За Аякс наистина жалко.. но и нормално.. немско-холандските сблъсъци по принцип са битки и там трябва да имаш нещо повече от Рафаел и Снайдер, а и Байерн обича подобен тип мачове и си взе рано своето..
За останалите ми е все тая.. ШЛ отдавна е един цирк и няколко издания подред го показват..
- Our nation is LIVERPOOL, our language is football
| |
|
Тц-тц-тц, я го виж Балета как се е оперил, обикаля из клубовете (фръц-фръц) и радвижва обстановката .Кефиш ме Брато, честита победа!
Ти май-прокарваш някакви внушения, че с Байо трябва да се страхуваме от Рууни, правилно ли съм те разбрал ? Аз пък си мисля: Щом като башибузука им го вкара два пъти, а и дочух, че имало и не малко други положения, тогава колко пъти ще им го вкарат Безсмърните, Непобедимите и Най - Великите във Вселената?Отговора - на 24.10
| |
|
споделих в ето тази темичка
че една загуба в Монако или Гърция нама да е никаква изненада за мен ..и ето-случи се .... напълно резонно
ама ти не си ме слушал ....сигурно си гледал баует по телевизията

споко ...Пуул ше мачка , но след Нова Година ....или най-късно дугия сезон .....дотогава аз давам пълен картбланш на Рафа .......
защото когато едно нещо започва зле(а ние почваме явно зле с него) ...то почти винаги завършва прекрасно .....
седи гледай само .....  
човек , лишен от чувство за хумор , най-често е лишен от каквото и да е чувство....
| |
|
тфа си е чиста статистика. победа у дома и загуба навън! за кфа компетенция иде реч. иначе съм шибън експерт в областта на грешките. а, на ливърпул вече им станаха повече от доста. поредния пердах ги очаква от челси
тва е истината..... тва е верно!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|