Тема
|
интрама
|
|
Автор | илиян (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.10.06 10:13 |
|
Кажете ми нещо за "Интрама".До колкото знам се занимават с машини и оборудване за хранително-вкусовата промишленост.Каква е работната атмосфера,как са заплатите.
|
|
Тема
|
Re: интрама
[re: илиян]
|
|
Автор | aHИ (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.12.06 17:21 |
|
Фирмата е стабилна, заплатите са сравнително задоволителни, изплащат се редовно. Колектива е добър, е има и по- някое и друго зрънце, ама се преживява. КАНДИДАТСТВАЙ НЯМА ДА СГРЕШИШ!!!
|
|
Тема
|
[re: aHИ]
|
|
Автор | kanev (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 20:45 |
|
I kak razbra 4e zaplatite sa dobri i 4e firmata e stabilna az kategori4no zaqvqvam 4e nito kolektiva e dobar nito firmata e stabilna i nai ve4e 4e vav firmata sa izmamnici i mu6enjnici koito gledat dali klienta ima pari za da se zanimavat s nego i da go obrabotvat za da mu vzemat parite ИНТРАМА e palna parodiq na dobra firma i stabilen kolektiv no koito ne mi vqrva da slu6a ANI i da kandidatstva tam az sam gi vijdal kakvi izmamnici sa prodavat stari ma6ini i amortizirani ma6ini kupeni vtora raka i sled tova po4vat da vi vzimat fantasti4ni ceni za remont o da vi karat da se abonirate palni mafioti
|
|
Тема
|
[re: илиян]
|
|
Автор | bojilov (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.12.06 20:51 |
|
Ами работната обстановка е отвратителна заплатите са мизерни много хора започват и напускат експлуатират хората
|
|
|
Само искам да добавя че текучеството на персонал там е огормно
|
|
Тема
|
[re: Dessitaa]
|
|
Автор | H.ДИMИTPOB (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.12.06 21:22 |
|
Не огромно просто твърде голямо за една фирма каквато искат да бъдат но не са дорасли във всяко отношение да бъдат.Това са най-големите далавераджии и оберджии които съм срещал
|
|
Тема
|
[re: bojilov]
|
|
Автор | cveteto (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.12.06 08:20 |
|
тея за нищо не стават
|
|
|
разбрах защо не са ме взели на работа при тях преди 4 години. Уж се бяха спрели на мене от подбора на консултантската фирма, а след интервюто от самата фирма обявиха нов конкурс. И как не, като им заявих, че най-много от всичко ненавиждам лъжите.
|
|
Тема
|
Re: Най-после
[re: nbb]
|
|
Автор | вpar нoмep 1 нa интpaмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.06 12:39 |
|
И мен не ме взеха там на работа след като бях 5 месеца при тях. Това са наи големите шарлатани ако някои го интересуват и имена мога да дам а да не казвам 4е ми казаха 4е текуштестжото пти тях било много малко
|
|
Тема
|
[re: Dessitaa]
|
|
Автор | XA-XA ИHTPAMA (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.12.06 20:34 |
|
Напълно съм съграсен с негативното мнение, а относно въпроса за заплатите
чувал съм, че са сравнително добри но колектива е под всякъква критика отвратителен смачкващ тъпчещ завистлив с една дума всички са "курви" с извинение за израза но ИНТРАМА го заслужава.
Ура да живеят курвите там
|
|