|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
БТК
|
|
Автор | big brother (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 21:54 |
|
От няколко месеца БТК е фирмата, която участва най-активно или най-фиктивно на пазара на труда. Има ли някой във форума, който е успял да се класира за някаква длъжност?
Наблюденията, които имам са от първо лице, единствено число - и незнам колко квалификации трябва да притежаваш, за да минеш предварителния подбор. Или май ..... местата се купуват ?!?!
И в тоя ред на мисли да ви питам - как се гледа на кандидат, който участва за различни по характера на работа позиции и различните по повода мотивацииони писма?
При изготвяна на CV-то, освен снимка, слагат ли се логота на университети, предишни работодатели и др.
P.S. Каквото и да ти говорят, става дума за пари.
| |
Тема
|
Re: БТК
[re: big brother]
|
|
Автор | umicore (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 22:07 |
|
Така стоят нещата по учебниците; да са внимавали като назначавали съветски възпитаници за HR
И в тоя ред на мисли да ви питам - как се гледа на кандидат, който участва за различни по характера на работа позиции и различните по повода мотивацииони писма?
В БТК или въобще ?
Ако позицията е ръководител на нещо, няма проблем
Също едновременно да кандидатстваш за работа в няколко компании, да се явяваш на интервюта докато все още работиш на старото място и пр..САМО, само помни да не преписваш едно и също резюме и мотивационно писмо
При изготвяна на CV-то, освен снимка, слагат ли се логота на университети, предишни работодатели и др.
Това със снимката го знам като изискване само на едно място : ДиЕйчЕл
колкото до графичен дизайн, освен ако не кандидатстваш за такава работа - спести си утежняването на формата
Що такъв зор да се работи в БТК
Като се приватизира, пак ще има въртележка
Или говорим за човек на предизвикателството 
| |
Тема
|
[re: umicore]
|
|
Автор | big brother (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 22:19 |
|
Що такъв зор да се работи в БТК? :) - Защото съм служител на БТК и длъжността, която заемам няма перспектива за развитие, а се смятам за млад човек със сериозна квалификация. А се оказва, че опита, натрупан в БТК - не значи нищо .....в БТК.
И как да се мотивирам по няколко различни начина за няколко длъжности .....в една дирекция?:)))) Поне аз не се сещам.:)))
| |
Тема
|
[re: umicore]
|
|
Автор |
EOA (космополит) |
Публикувано | 30.12.04 23:36 |
|
За БТК съм сигурна, че специалистката по Управление на човешки ресурси не е съветска възпитаничка. Завършила е във Франция и е една от най-компетентните и квалифицирани специалисти у нас в тази област.
Истинският подбор се извършва по група критерии, които са фирмена тайна и си има начин да бъдат извлечени от документите за кандидатстване независимо какъв подход ще избереш да си ги напишеш.
| |
Тема
|
[re: EOA]
|
|
Автор | Биr бpaдъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.04 08:36 |
|
Коя специалистка е завършила във Франция? Евгения Георгиева - Директор на Дирекция "Човешки ресурси" или Росица Калдерон от Отдел по Подбор на персонал ?
И дали в подбора се използват финансовите подходи за "стойността на човешките ресурси"? Там има едни сравнения между реална и потенциална стойност, които водят до пропуснати финансови ползи на фирмата ....
| |
|
...на теб директно ли ти поискаха да си платиш...
и ако са ти поискали, що не се обадиш на телефоните за корупциоя...
или, що не инценираш корупционната ситуация и не я заснемеш с камера...
и що най-после не са обадиш на "Бай брадър" да си свърши работата и да си земе и той за твоя сметка париците...
или просто сме решили да си понедоволстваме по стар български обичай, ма нищо да не предприемем..само да си почешем езиците...)))
| |
Тема
|
[re: EOA]
|
|
Автор | Биr бpaдъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.12.04 13:59 |
|
Ако ми бяха поискали ...... сигурно щях да им дам. Нали след това, ще си ги върна многократно. :)))) Да, ама не - като казва Петко Бочаров. На мен, не са ми искали, но около мен са се случили подобни корупционни схеми. От ония, които са описани в една книга на Алеко Константинов. Нали се сещате?:))))
И темата, не я пусната, за да си чешем езиците......а за малко повече гласност.....Надявам се, че в тоя форум влизат информирани и интелигентни хора..... И ако се разчуй, току виж стигнало и до......Уилям. Така се казва изпълнителния директор на БТК.
Весели празници. Пожелавам Ви успешна Нова 2005-та. Да е много по-добра от 2004-та, и много по-лоша от 2006-та. :)))
| |
Тема
|
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.01.05 18:33 |
|
Много хора се класираха, вероятно с връзки...имам предвид от досегашните им служители...без да блестят със супер-качества.
| |
Тема
|
|
|
Автор | *** (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.01.05 18:36 |
|
Разбира се, че е съветска възпитаничка, данните й ги имаше в страницата на БАУЧР.
| |
Тема
|
[re: ***]
|
|
Автор | Уилям (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.01.05 22:39 |
|
Именно, но не ги знам ...... поименно.:))))
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|