Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:36 16.07.25 
Професионални
   >> Човешки ресурси - Работа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Кое е по важно за вас?нови  
Автор CЛЪHЦE (усмихнато)
Публикувано21.12.04 13:33

Когато кандидатствате за работа, кое е по важно:

- Реномето и името на работодателя-дори и ако мястото е с ниска заплата ..
или
-Парите-фирмата няма значение?

Тема Re: Кое е по важно за вас?нови [re: CЛЪHЦE]  
Авторkis (Нерегистриран)
Публикувано21.12.04 13:58

Разбира се парите са на първо място.

Тема що пък да се разбиранови [re: kis]  
Автор Xъни Бъни (tasty)
Публикувано21.12.04 15:50

за мен парите не са на първо място.

искам да искам(и да мога) да работя в тази фирма и утре.
ако е някое зачукано ЕТ ще ми е под достойнството, колкото и пари да ми предлагат.

It's all about asses - kicking or licking...

Редактирано от Xъни Бъни на 21.12.04 15:54.

Автор Blake (извънземен)
Публикувано21.12.04 16:54

Общо взето при мене е комбинация от двете... Превес обаче имат парите естествено... Винаги са ми били много интересни хората, които държат да работят във фирмата "Х" дори и заплатите да са по 100 лева на месец, само защото това е супер-мега-ултра-хипер-известната фирма "Х"... Ако разчитат само на това, че тази фирма е много стабилна, нещо не ми се връзват сметките, щото примерно за година работа ще вземат 1200 лева общо заплата, докато аз в ЕТ "Бай Пенчо Тиквата" ще взема за 1 месец 1500, и дори и да фалира фирмата, пак ще съм на далавера от цялата работа...
Но познавам такива хора де, има си ги... Просто не ги разбирам...

Just a genius

Тема Re: Кое е по важно за вас?нови [re: Blake]  
Автор donna2 (пристрастен)
Публикувано21.12.04 17:04

Тема Re: Кое е по важно за вас?нови [re: Blake]  
Автор CЛЪHЦE (усмихнато)
Публикувано21.12.04 18:00

Мда, и аз познавам такива.
Не един и двама. Като ги питам, що бе хора:
Отговора е: За да ми пише в СиВи-то, че съм работил там...Ти знаеш ли какъв престиж е това. А това, че работят по 10 часа за малко пари?
Хора всякакви.

Аз съм от тези, които ще предпочетат паритеИмам си вече престижна и огромна фирма в СиВи-то, че и добри пари дават.
Но имам и семейство и страст към задгранични пътувания, а тези неща без пари не стават....

Автор Xъни Бъни (tasty)
Публикувано21.12.04 18:21

ама нали става въпрос за избор, да ги нямаме такива - комбинация от двете а пък ми е интересно ква ще да е тая голяма известна фирма дето да дава в пъти по-ниски заплати от ЕТ "бай ненам си кой"

ОФ ТОПИК:
сещам се въпроса "добра/умна или красива жена" и баналният отговор - комбинация от двете
много ме изкефи отговорът на един мой познат, който той даде в едно ТВ предаване - "красива искам, пък допирни точки в характера все ще намеря"

It's all about asses - kicking or licking...

Тема Re: що пък да се разбиранови [re: Xъни Бъни]  
Автор Fever (®)
Публикувано21.12.04 19:09

Поддържам мнението ти!
Работих една година в една фирма, която скоро ще си отиде. Потроших малко повече нерви, но с ясното съзнание, че тази работа ще се окаже трамплин за сегашната ми. И наистина се получи така и в момента съм доволна от постигнатото, въпреки че получавам малко по-малко отколкото преди. Но за сметка на това сега имам бъдеще и възможност за професионално развитие

Тема Re: Кое е по важно за вас?нови [re: Xъни Бъни]  
Автор CЛЪHЦE (усмихнато)
Публикувано21.12.04 19:17

Има всякакви комбинации.
Особено напоследък банките например, свалиха много заплатите и не могат да си намерят хора. Текучеството е огромно. Но все се намират хора, които да работят за малко време само за да пише че са работили там.

А ЕТ-тата, аз въобще не ги слагам в кюпа със фирми...при тях нещата са съвсем други, и там почти винаги работи родата.

АвторAни (Нерегистриран)
Публикувано22.12.04 10:26

Да,възможни са различни комбинации.В зависимост от възрастта,опита,матер.състояние дори.
Според мен когато си достатъчно опитен,главен стимул е възнаграждението и е логично претенциите да са големи.
Съгласна съм с FEVER, че работата може и да служи като трамплин .И също ,че трябва да има и за теб печалба.
Аз например работя в голяма фирма,но пък нямам перспектива за професионално развитие .Така ,че и в биографията си да пиша ,че имам еди-колко си стаж в нe знам си коя фирма ,потенциалният ми работодател пита какво мога .

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.