|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Назначение със задна дата   |  |  | Автор | питka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 10:37 |  |  | 

Започнах работа в много голяма фирма преди 2 седмици, но все още не са ме назначили.Може ли да ме назначат със стара дата?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Не,  [re: питka] |  |  | Автор | nbb (весела) |  | Публикувано | 20.04.05 10:52 |  |  | 

освен ако не искат да платят глоба от 1000 лв.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не,  [re: nbb] |  |  | Автор | pitka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 12:05 |  |  | 

да де ама как ще се разбере че са ме назначили със задна дата- в някакви регистри ли е трябвало да ме водят.аз по принцип сигурно имам някакъв изпитателен срок и затова така си го обяснявам.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не,  [re: pitka] |  |  | Автор | Meraн (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 12:23 |  |  | 

Дори и с изпитателен срок, трябва да подпишеш договор и до 3 дена този договор да бъде регистриран.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не,  [re: Meraн] |  |  | Автор | pitka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 12:26 |  |  | 

а възможно ли е да са ме резистрирали без да разбера- аз съм си дала автобиография.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не,  [re: pitka] |  |  | Автор | Meraн (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 12:46 |  |  | 

Трябва да го подпишеш този договор и да имаш копие-все пак говорим и за голяма фирма нали?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Не са те назначили  [re: pitka] |  |  | Автор | nbb (весела) |  | Публикувано | 20.04.05 12:59 |  |  | 

или някой не си е свършил както трябва работата. Още при назначаването трябва да ти се връчи копие от уведомлението до НОИ  за сключване на трудовия ти договор, екземпляр от него и длъжностна характеристика.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Не са те назначили  [re: nbb] |  |  | Автор | питka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 13:24 |  |  | 

i kakvo da pravq sega?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Знам ли,  [re: питka] |  |  | Автор | nbb (весела) |  | Публикувано | 20.04.05 14:15 |  |  | 

нали имаш колеги - попитай ги каква е практиката. Казваш, че фирмата е голяма, но явно и при тези фирми не всичко е изрядно.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Знам ли,  [re: nbb] |  |  | Автор | питka (Нерегистриран) |  | Публикувано | 20.04.05 14:52 |  |  | 

еми да много е голяма и затова системата е много сложна.аз дори не съм наясно още със задълженията си.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |