|
Тема
|
кой ще ми намери работа
|
|
Автор | a (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.05 21:24 |
|
Към коя сериозна агенция да се обърна? Има ли такива?
| |
Тема
|
Re: кой ще ми намери работа
[re: a]
|
|
Автор | Pink (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.03.05 21:38 |
|
Аз лично нямам вяра на агенциите, попълвала съм какви ли не тестове и формуляри, ставала съм свидетел повече на смешни интервюта, отколкото на професионални и вяра на повечето агенции нямам, а особено когато стане дума за заплащане, все едно те ще ги плащат от джоба си, като им кажех колко искам, а не съм гонила рекорди повярвай ми, те ме поглеждаха тъпо и до там...Да ама аз не се отказвах, както и теб съветвам и продължавах да търся, странно, но всичките си работи до момента съм намирала директно при кандидатстване по обява от работодателя. А най-странно ми е, когато чета, че агенция Х търси служители на фирми с над 500 та и 1500 души персонал, и то не за ръководни позиции, ами тези велики фирми нямат ли си УЧР, та си наемат външен консултант, такава обява ми звучи по-скоро като маркетингово проучване, отколкото като по действително вакантна позиция.
Май се отплеснах от темата....Не се предоверявай на агенциите, а за съжаление толкова от тях са от измислени по-измислени, но ти стискам палци и пожелавам успех!!!
| |
Тема
|
[re: Pink]
|
|
Автор |
actress (изследваща) |
Публикувано | 23.03.05 16:31 |
|
"А най-странно ми е, когато чета, че агенция Х търси служители на фирми с над 500 та и 1500 души персонал, и то не за ръководни позиции, ами тези велики фирми нямат ли си УЧР, та си наемат външен консултант"
много си права и аз съм се питала същото............
| |
Тема
|
еймс му векат пу инглезки
|
|
Автор |
Camilla () |
Публикувано | 31.03.05 23:51 |
|
има едни цели...........................ама целите са мноу важни шъ днаиш.
и мъ дразнът мноу 
фирма aims. те съ наисериозните. 
| |
Тема
|
Re: еймс му векат пу инглезки
[re: Camilla]
|
|
Автор | вaмпиp (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.04.05 10:01 |
|
И какво точно им е сериозното? Познавам 2 които си намериха работа чрез тях после всички пищяха от тях и се чудеха в кой отдел да ги преместят. Но разбира се това беше преди години, те сега може и да са еволюирали.
| |
Тема
|
|
|
Автор | areнт HR (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.05 14:12 |
|
Имам добро впечатление от Синектика или подбно, да не ги търся в нета.
Имам лоши впечатление от Хил и Андра.
на времето имаше и Ан Мари и Кортина- много зле- брокери на изпаднали момичета от провинцията- в сегмента - секретарки за 150 лева.
изобщо доста съм ги посещавал и доста интервюта съм им правил и досега от 7- 8 позиции само една ми предложи (аз я отказах) агенция- всичко останало съм си го намирал в директен контакт с бъдещите работодатели. Така е по- сигурно и за двете страни.
При агенциите е важно да се знае, че на тях въобще не им пука за хората, а само за ресурсите (които делят с поръчителя) и са като едни брокери на недвижимост- безхаберни изнервящи обстановката малоумници, които по- скоро преследват нек'ви си техни цели и без тях съм сигурен пазара ще е по- добър и спокоен.
| |
|
|
|
|