|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Head Hunters - Bg?
|
|
Автор | An (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.05 16:52 |
|
Здравейте!
С радост откривам, че има и такъв клуб и веднага бързам да проверя дали можете да ми помогнете - трябва ми Бг фирма, която се занимава с активно издирване на човеците, подходящи за определена позиция. Например трябва ми човек за някаква функция, те отиват и ми намират най-добрите (като за фирмата и нивото, де) и ми казват кой при какви условия би се съгласил, дори и сега да си е нейде на работа, т.е. да не е "на пазара". Моля, важно ми е и ще съм благодарна за всяка помощ, както и препратки към добрите фирми на бг пазара за ЧР. 
| |
Тема
|
Re: Head Hunters - Bg?
[re: An]
|
|
Автор |
747 (Само Ботев-Пд!) |
Публикувано | 14.03.05 17:16 |
|
Сподели си вижданията на 747@all.bg - и глави ловим качествено!
Мъжете знаем защо!
| |
Тема
|
[re: 747]
|
|
Автор |
Xъни Бъни (intiliktualka) |
Публикувано | 14.03.05 17:23 |
|
я па тоя как се изтъква!
докато не си махнеш грозния подпис няма да те препоръчам на никого, да знаеш!!!
а по темата - ConsulCo се занимават само с хедхънтинг. тел. 980 63 67. дали са доволни от тях можеш да питаш пощенска банка или кока кола или бивш хеброс банк или...
It's all about asses - kicking or licking...
| |
Тема
|
[re: Xъни Бъни]
|
|
Публикувано | 14.03.05 17:31 |
|
Благодаря много, супер си!! Имат ли някаква специализация - финанси, маркетинг, админ, или всичко намират? Страшно се ентусиазирах, мислех, че само по филмите го има 
| |
Тема
|
[re: 747]
|
|
Публикувано | 14.03.05 17:34 |
|
Не разбрах кои мои виждания да споделя? Трябва ми professional head hunter, може и freelancer, но трябва да има някакъв record в тази област, препратка нейде? 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Kиpил и Meтoдий (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.05 17:39 |
|
А най-много ти трябва английско -български речник.
| |
Тема
|
[re: Kиpил и Meтoдий]
|
|
Автор | Aн (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.05 17:53 |
|
Добрееее....
Моля да ме извините, уважаеми господин Радетел за чистотата на българския език! (искам сега червена точка, че не Ви кръстих Пурист ). Тържествено обещавам в това клубче да пиша само на български. Английско-български речник ползвам с голямо удоволствие от около 22 години , а сега може ли по темата? Благодаря!
| |
Тема
|
[re: Xъни Бъни]
|
|
Автор | Aн (Нерегистриран) |
Публикувано | 14.03.05 17:54 |
|
Проблем, моля помощ - ConsulCo се оказва фирма за регистрация на офшорки?! Няма ли сайт този ловец на глави?!
| |
Тема
|
[re: Aн]
|
|
Автор |
Публикувано | 14.03.05 17:58 |
|
трябва да има сайт. но не го знам. регистрацията на офшорки е едната им линия на бизнес. хедхънтинга не го вършат същите хора там
имам адрес ама пощенски;) на витошка.
аз лично не съм възлагала работа на тия така че не им се хващай като удавник за сламка все пак 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 14.03.05 18:07 |
|
виж, принципно всички консултантски фирми за подбор правят И хедхънтинг. можеш да ги обиколиш и сама да прецениш кои ти вдъхват доверие, да се ориентираш и за цените - ако няма от кого да получиш конкретни препоръки.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|