Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:11 13.07.25 
Професионални
   >> Човешки ресурси - Работа
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Head Hunters - Bg?нови  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 16:52

Здравейте!
С радост откривам, че има и такъв клуб и веднага бързам да проверя дали можете да ми помогнете - трябва ми Бг фирма, която се занимава с активно издирване на човеците, подходящи за определена позиция. Например трябва ми човек за някаква функция, те отиват и ми намират най-добрите (като за фирмата и нивото, де) и ми казват кой при какви условия би се съгласил, дори и сега да си е нейде на работа, т.е. да не е "на пазара". Моля, важно ми е и ще съм благодарна за всяка помощ, както и препратки към добрите фирми на бг пазара за ЧР.

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: An]  
Автор 747 (Само Ботев-Пд!)
Публикувано14.03.05 17:16

Сподели си вижданията на 747@all.bg - и глави ловим качествено!

Мъжете знаем защо!

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: 747]  
Автор Xъни Бъни (intiliktualka)
Публикувано14.03.05 17:23

я па тоя как се изтъква!

докато не си махнеш грозния подпис няма да те препоръчам на никого, да знаеш!!!

а по темата - ConsulCo се занимават само с хедхънтинг. тел. 980 63 67. дали са доволни от тях можеш да питаш пощенска банка или кока кола или бивш хеброс банк или...

It's all about asses - kicking or licking...

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: Xъни Бъни]  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 17:31

Благодаря много, супер си!! Имат ли някаква специализация - финанси, маркетинг, админ, или всичко намират? Страшно се ентусиазирах, мислех, че само по филмите го има

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: 747]  
АвторAn (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 17:34

Не разбрах кои мои виждания да споделя? Трябва ми professional head hunter, може и freelancer, но трябва да има някакъв record в тази област, препратка нейде?

АвторKиpил и Meтoдий (Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 17:39

А най-много ти трябва английско -български речник.

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: Kиpил и Meтoдий]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 17:53

Добрееее....
Моля да ме извините, уважаеми господин Радетел за чистотата на българския език! (искам сега червена точка, че не Ви кръстих Пурист ). Тържествено обещавам в това клубче да пиша само на български. Английско-български речник ползвам с голямо удоволствие от около 22 години , а сега може ли по темата? Благодаря!

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: Xъни Бъни]  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано14.03.05 17:54

Проблем, моля помощ - ConsulCo се оказва фирма за регистрация на офшорки?! Няма ли сайт този ловец на глави?!

Тема Re: Head Hunters - Bg?нови [re: Aн]  
Публикувано14.03.05 17:58

трябва да има сайт. но не го знам. регистрацията на офшорки е едната им линия на бизнес. хедхънтинга не го вършат същите хора там

имам адрес ама пощенски;) на витошка.

аз лично не съм възлагала работа на тия така че не им се хващай като удавник за сламка все пак

Публикувано14.03.05 18:07

виж, принципно всички консултантски фирми за подбор правят И хедхънтинг. можеш да ги обиколиш и сама да прецениш кои ти вдъхват доверие, да се ориентираш и за цените - ако няма от кого да получиш конкретни препоръки.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.