|
Тема
|
Bulwork - HR
|
|
Автор | pink (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.12.04 10:03 |
|
Sdraveite na vsichki,
obrastam se kam vas s pitane dali nikoi ima predstava ot firma Bulwork i po-spezialno chesto vijdam v neta, che tarsiat stajanti HR. Nqkoi ot vas probval li se e, vaobste dali si saslujava?
Blagodaria predvaritelno
| |
Тема
|
Re: Bulwork - HR
[re: pink]
|
|
Автор |
Xъни Бъни (intiliktualka) |
Публикувано | 30.12.04 10:32 |
|
не съм пробвала да съм стажант в Булуърк , но стажовете в HR областта не се срещат под път и над път, пък и всеки стаж в областта, в която смяташ да се развиваш си заслужава.
иначе фирмата е уж специализирана в намиране на работа в IT сектора, но от всичките ми ИТ познати (а те никак не са малко) само 1 (ЕДИН) е доволен, т.е. намерил си е работа чрез тях.
Така че отивай смело да стажуваш, в теб им е надеждата да им тръгне бизнеса 
It's all about asses - kicking or licking...
| |
|
Похватите на тези стажанти са крайно неприемливи. За пример: бяха спамнали младшия състав на цяла ИТ фирма с офертите си за работа. Умишлено се опитват да заблуждават професионалисти, които "зарибяват" (много добре платени) с нереалистични оферти с едничката цел да получат CV-та. Оставам с впечатление, че пълнят някаква база-данни на всяка цена и се отчитат "на ред".
Never fail, never quit!
| |
Тема
|
[re: pink]
|
|
Автор | HR (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.02.05 09:11 |
|
и не само това. бъди уверен, че този стаж няма да бъде платен, а именно ще ти таковат таковата за без пари. освен това са от типа организации, които настояват, ако може служителите освен три листа с образования и квалификации, да спят в офиса, да правят всичко, ама абсолютно всичко, вкл. и кафе, за 200 лв преди данъци. Да, ама не.
Приятел се занимава с тях преди време и каза, че много са се объркали 
| |
Тема
|
[re: HR]
|
|
Автор |
actress (изследваща) |
Публикувано | 24.02.05 10:43 |
|
мен ме бяха поканили на интервю скоро, обаче изведнъж съглеждам аз една мъничка подробност и осъзнах какво семантика се крие зад абавиатурата МРЗ .............+ атрактивни бонуси.
| |
Тема
|
[re: actress]
|
|
Автор |
HRka (светнат) |
Публикувано | 24.02.05 11:11 |
|
Именно, именно