Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:49 28.04.25 
Полове
   >> Женски клуб
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ...Жалко... ако ....  
Автор Apxaнreл (паднал ангел)
Публикувано05.09.08 22:48

.. джи-е-сема ми имаше възможност да снима хубаво вечерно време, щяхте да се насладите на прекрасната гледка :
На 30 градусовата жега и то привечер... колоритна кака тип Сашка Васева се е издокарала със зимни ботушки (видяла няколко хубавици сигурно с летни ботушки та помислила че е модерно със каквито и да е боти.. чизми.. и т.н)
Та върви си момето... върти си дупето и си мисли че всички дето я заглеждат и се възхищават... а след нея... смях... смях...
Баси бре плаша се ако се събуе някъде какво ще е... ????
Ужас...

Уффф девойки... трябва да спрат фешън канала... разваля хората бре

...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®

Тема Re: ...Жалко... ако ....нови [re: Apxaнreл]  
Автор Бepeзka!Модератор ()
Публикувано05.09.08 23:20

Стига бе! Току що се бяхме събрали с приятели и ми разказваше един от компанията, че вчера полицаите помагали на лекарски екип да приберат чудно хубаво момиче, но ненормално дотолкова, че за озаптяването й се наложило екипът на бърза помощ да иска помощ от полицията. Та и той ми разправяше, че ходела лятно време с ботуши.

Просто исках да ти кажа, че причината може да не е само в модния канал.

Автор bggal (Kpucu)
Публикувано05.09.08 23:24

Олеее

Летни, зимни ботуши - с ботуш през Август, Сепрември не го разбирам независимо колко са отрязани, егати грозната работа

Автор kakichka_ (позната)
Публикувано05.09.08 23:24

Ех тя ако знае, че някой цяла тема и е посветил и не се е 'абила напразно... Абе и гъби да си отгледа, кво толко - нали е събрала погледите - mission completed!

Тема Re: ...Жалко... ако ....нови [re: kakichka_]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано05.09.08 23:26

Хахахаа

тькмо и аз това си помислих

Тема Re: ...Жалко... ако ....нови [re: Бepeзka!]  
Автор kakichka_ (позната)
Публикувано05.09.08 23:27

Да ти кажа баш средата на август посред обед видях две такива екземплярки.
Сигурно ще да е някво масово умопомрачение

Тема само се чудя....нови [re: Бepeзka!]  
Публикувано05.09.08 23:39

... лудите ли гледат от другите та се влиаят от модните тенденции... или просто първи нахлузват ботушите и после от топлинния удар се смахват :)
Е тая не беше чудно хубава и не приличаше на смахната... но доста смях имаше след нея...

Тема ... бе то че никога не е късно...нови [re: kakichka_]  
Публикувано05.09.08 23:43

... да станеш за резил си е така... :)
Събра погледи така си е... само овациите ги нямаше... :)
За темата дет съм и посветил не ме е яд... аз съм дашен ...

Тема Ееее..."Не ми пука как изглеждам"!!!нови [re: Apxaнreл]  
Автор morska valna (морско чедо)
Публикувано06.09.08 00:06

Важното екшън да става

,нъл тъй?То кат не моеш с друго да "блеснеш"

Тема Re: ... бе то че никога не е късно...нови [re: Apxaнreл]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано06.09.08 00:13

Ми то на такива хора целта им е да сьберьт погледи, пьк дали за добро или не...не им дреме

Тема Re: само се чудя....нови [re: Apxaнreл]  
Автор bggal (Kpucu)
Публикувано06.09.08 00:17

Сега се замислих, хубаво че не е взела да си и нареже ботушите вместо да си купи "лятни" че тогава щепе да е шоу

Автор arachnoid (ДръФФче)
Публикувано06.09.08 01:15

Августовски ден, 2004, решавам да се поразходя из центъра на София като за последен свободен ден преди почване на новата работа. Вървя по Витошка, нормално заблеян, но туй дето се зададе срещу мен нямаше как да не привлече вниманието - един тип, около 30-те, както майка го е родила, шляпа бос по плочките на тротоара на тоя централен столичен булевард точно по обяд, видимо невъзмутимо, без да му пука за народа около него и без да прикрива каквото и да било. Крачеше бодро, зад него вече се беше оформила групичка сеирджии, които се движеха на почетно разстояние. Докато минаваше на метър от мен от няколко магазина излязоха продавачки, едната подметна : "Къде е тоя дето бил по пищов, ма?". Пичът си отмина надолу, не знам дали някой разбра що за птица е, но определено е антипод на каката дето ти я описваш

. Какъв ли канал ще да е гледал той?

When the flying gets tough the tough flee into hyperspace

Тема Re: ...Жалко... ако ....нови [re: arachnoid]  
Автор Pия (неописуема)
Публикувано06.09.08 09:09

Аз пък имам снимка на такива екземплярки,хем две хванати под ръка

Незнам как да я прикача тук снимкаата,за да я видите.Преди 20 дни в Несебър на излизане от стария град.Така стана,че вървяхме след тях и ми бееше по интересна реакцията на хората,отколкото русокосите "хубавици" в ботуши.Всички се обръщаха и се заливаха от смях.Те двечките чуваха,ама дали знаеха че на тях се смеят,незнам.Освен нас и други хора правеха опити да ги снимат в тъмното.Ботушките на едната стигаха доста над коляното,а поличката и беше като тези на маймунките в цирка и и се виждаше голото дупе,щото беше с прашка.Освен че ботушите ги спарваха,отделно и на главите си имаха килограми прикачени коси

Автор Charleston (хулиганка)
Публикувано08.09.08 00:01

ааа, сладур, разсмя ме..

Еее, така е, все фешИн каналЪТ им е виновен

...е па дет' се "вика": то по хората ходи! (нема по животните я)

Автор KMETA HA HETA (Честни сини очи)
Публикувано08.09.08 09:00

Споко, не е само тая. Оня ден слизах на плажната алея и познай... Ами видях поне 5 -6 такива недоразумения... Може и наистина да е поредната псевдо мода.

Тема И аз скоронови [re: Apxaнreл]  
Автор Гълъбицa (наперена)
Публикувано08.09.08 09:55

видях същата картинка, само че поне беше готина мацка , стига да не си събуе бутушите.

Тема ..." фешъна" е някакво супер....нови [re: Charleston]  
Публикувано08.09.08 14:36

... чудо... кара хората да се правят на маймуни и даже ги убеждава, че така им е добре

. Ето тази година освен манията да се ходи с ботуши посред лято видях и други подобни изцепки... като например масово да се носят някакви обувки на дупки от пластмаса или нещо подобно ... та мани майтапа има ги на всяка сергия за по един лев... а и има и в скъпите магазини за по 60+ лева... щото били модел на "Крок"...
И затова влизаме в кумунизма... всички са равни.. и независимо дали си дал 1лв. или 60лв.. за подобни галоши... все ще си идиот..

Тема ...оо аз не съм се притеснил....нови [re: KMETA HA HETA]  
Публикувано08.09.08 14:40

... а и доста се смея на подобни.....
Даже в началото на годината се смях през сълзи на олигофренските прически на момчетата (нещо като на братя Аргирови навремето със киче отзад и бретон зализан настрани с разликата че цялата коса отгоре е вдигната и стърчи... ).. Баси какви дебилчета видях тогава не е истина.. та тея с ботушките са за по-малко смях...

Тема Re: И аз скоронови [re: Гълъбицa]  
Публикувано08.09.08 14:42

...н-дааа нека си стоят с ботушите че откак арестуваха виновника за обгазяване на метрото в токио ... не се е писало по новините за газови атаки... та нека не си свалят ботушките...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.