|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: само се чудя....
[re: Apxaнreл]
|
|
Автор |
bggal (Kpucu) |
Публикувано | 06.09.08 00:17 |
|
Сега се замислих, хубаво че не е взела да си и нареже ботушите вместо да си купи "лятни" че тогава щепе да е шоу
| |
|
Августовски ден, 2004, решавам да се поразходя из центъра на София като за последен свободен ден преди почване на новата работа. Вървя по Витошка, нормално заблеян, но туй дето се зададе срещу мен нямаше как да не привлече вниманието - един тип, около 30-те, както майка го е родила, шляпа бос по плочките на тротоара на тоя централен столичен булевард точно по обяд, видимо невъзмутимо, без да му пука за народа около него и без да прикрива каквото и да било. Крачеше бодро, зад него вече се беше оформила групичка сеирджии, които се движеха на почетно разстояние. Докато минаваше на метър от мен от няколко магазина излязоха продавачки, едната подметна : "Къде е тоя дето бил по пищов, ма?". Пичът си отмина надолу, не знам дали някой разбра що за птица е, но определено е антипод на каката дето ти я описваш . Какъв ли канал ще да е гледал той?
When the flying gets tough the tough flee into hyperspace
| |
Тема
|
Re: ...Жалко... ако ....
[re: arachnoid]
|
|
Автор |
Pия (неописуема) |
Публикувано | 06.09.08 09:09 |
|
Аз пък имам снимка на такива екземплярки,хем две хванати под ръка Незнам как да я прикача тук снимкаата,за да я видите.Преди 20 дни в Несебър на излизане от стария град.Така стана,че вървяхме след тях и ми бееше по интересна реакцията на хората,отколкото русокосите "хубавици" в ботуши.Всички се обръщаха и се заливаха от смях.Те двечките чуваха,ама дали знаеха че на тях се смеят,незнам.Освен нас и други хора правеха опити да ги снимат в тъмното.Ботушките на едната стигаха доста над коляното,а поличката и беше като тези на маймунките в цирка и и се виждаше голото дупе,щото беше с прашка.Освен че ботушите ги спарваха,отделно и на главите си имаха килограми прикачени коси
| |
|
ааа, сладур, разсмя ме..
Еее, така е, все фешИн каналЪТ им е виновен
...е па дет' се "вика": то по хората ходи! (нема по животните я)
| |
|
Споко, не е само тая. Оня ден слизах на плажната алея и познай... Ами видях поне 5 -6 такива недоразумения... Може и наистина да е поредната псевдо мода.
| |
|
видях същата картинка, само че поне беше готина мацка , стига да не си събуе бутушите.
| |
Тема
|
..." фешъна" е някакво супер....
[re: Charleston]
|
|
Автор |
Apxaнreл (паднал ангел) |
Публикувано | 08.09.08 14:36 |
|
... чудо... кара хората да се правят на маймуни и даже ги убеждава, че така им е добре . Ето тази година освен манията да се ходи с ботуши посред лято видях и други подобни изцепки... като например масово да се носят някакви обувки на дупки от пластмаса или нещо подобно ... та мани майтапа има ги на всяка сергия за по един лев... а и има и в скъпите магазини за по 60+ лева... щото били модел на "Крок"...
И затова влизаме в кумунизма... всички са равни.. и независимо дали си дал 1лв. или 60лв.. за подобни галоши... все ще си идиот..
...същия като преди... с тунинг и доживотна гаранция... ®
| |
|
... а и доста се смея на подобни.....
Даже в началото на годината се смях през сълзи на олигофренските прически на момчетата (нещо като на братя Аргирови навремето със киче отзад и бретон зализан настрани с разликата че цялата коса отгоре е вдигната и стърчи... ).. Баси какви дебилчета видях тогава не е истина.. та тея с ботушките са за по-малко смях...
| |
|
...н-дааа нека си стоят с ботушите че откак арестуваха виновника за обгазяване на метрото в токио ... не се е писало по новините за газови атаки... та нека не си свалят ботушките...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|