Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:21 17.06.25 
Спорт
   >> Спортна екипировка
*Кратък преглед

Тема zimni kunkiнови  
Авторskater-ka (Нерегистриран)
Публикувано20.01.03 15:58

Може ли някой да ми каже къде мога да си наточа кънките? Имам хокейни кънки, но кантовете им вече са съвсем "загладени".

Ще бъде супер, ако някой ми отговори бързичко, за да го направя още тази седмица и да мога събота и неделя да карам нормално! Благодаря ви!

Тема Re: zimni kunkiнови [re: skater-ka]  
Автор Artemida* (ще те хвана)
Публикувано27.01.03 22:30

Ами по принцип приде време ми бяха казали, че някъде в Хладилника точат, но честно да ти кажа има места, където просто ти съсипват кънките и ти взиват 5 кинта за това. В Зимния дворец си има човек, който точи кънки, миналата година беше за 5лв. Пробвай там!

Мечтай така, като че ще живееш вечно, живей така, като че ще умреш днес...

Тема Re: zimni kunkiнови [re: Artemida*]  
Публикувано30.01.03 12:09

Благодаря. Проверих в Зимния. Проблемът е, че този човек не е постоянно там, а идва от време на време - което се оказа, че е "Тук е, когато дойде, стои, докато си тръгне" :))) Не ми е ясно как ще го уцеля, при положение, че не мога да опъна там палатка и да чакам по цял ден :)
Ти имаш ли случайно някаква информация?

А може ли да те питам още нещо - за фигурните и хокейните кънки?

Тема Re: zimni kunkiнови [re: skater-ka]  
Автор Artemida* (ще те хвана)
Публикувано25.03.03 16:32

Ами аз малко късно ти отговарям, но отдавна не бях влизала в клубовете, съжалявам!!!
Какво стана с кънките? Наточи ли ги вече? :) Колкото до човека, който точи кънки там - кофти е, че не е винаги там, но поне като го хванеш знаеш, че ще ти наточат кънките качествено!
А иначе какво искаше да ме питаш за хокейните и фигурните кънки? Питай!:)

Мечтай така, като че ще живееш вечно, живей така, като че ще умреш днес...

Тема Re: zimni kunki [re: Artemida*]  
Публикувано09.04.03 13:34

:) Ami to i az sega vlizam za purvi put ot poslednata mi "belejka" taka 4e... mai ne pomnq kakvo sum iskala da pitam. No vinagi sum se 4udela koi kunki sa po-dobri - figurnite ili hokeinite. Znam, 4e e vupros na li4no predpo4itanie i na tova koi s kakvi se e u4il, no..... vse pak....

Ti sledish li predstavqneto na Albena i Maxim? Kaji mi kakvo mislish za tqh? Az strashno mnogo gi haresvam!!! No nqmam predstava koga ima sustezaniq, po koq programa eventualno gi davat.........

A ti kak si s kunkite - s karaneto imam predvid? Kolko si dobra :))??

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.