|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Suzdavaneto na BG Biatlon sait
|
|
Автор | Black Hawk (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.03.03 17:36 |
|
Prikanvam vsi4ki, koito iskat da pomognat za suzdavaneto na bg biatlon sait s kakvoto mogat(snimkov material, biografii, pari-:). Az imam nqkakvi sposobnosti za web dizaina, no za sujalenie nqmam po4ti nikakuv material. Dnes ne ba4ka mail.bg-to i ne moga da si registriram poshta, no do utre shte se opravi i shte vi q dam. Ako iskate da pomognete/ da dadete suvet - (02) - 952-56-38
| |
Тема
|
Re: Suzdavaneto na BG Biatlon sait
[re: Black Hawk]
|
|
Публикувано | 02.03.03 17:40 |
|
Razbrah, che predi 1mesec DAFOVSKA e gostuvala v shouto na Slavi Trifonov - A az glupakut zabravih da go gledam. Sluchaino da znaete ot kude moga da downloadna tova shou ot Internet.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 03.03.03 16:38 |
|
Poshtata e ve4e regestrirana i e : biatlon@mail.bg
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Gruber (непознат) |
Публикувано | 04.03.03 00:38 |
|
Хубаво да ти помогна, ама не знам как. Много ми се иска бг сайт за биатлон; БГ е единствената биатлон сила която нама саит, (за Латвия не съм сигурен дали имат) и никъде няма инфо за отбора( а в момента сме 4-и в отборното класиране)Проблема ми е, че не съм вече в България, и едва ли ще ходя скоро там, а иначе в БГ имах/имам материали и справки за биатлона и участието на БГ по СП и ОИ, данни които не могат да се намерят в иета. Та не знам с какво да ти помогна, какви точно са твоите възможности и намерения с този сайт, какво искаш, и доколко си сериозен и доколко можеш, Аз по принцип обичам изпипаната до краи работа, и да е всичко от до. Руския сайт който ти казах е почти идеален, има дори биатлон чат там, разбира се и форум, дори и страница с вицове и коментаторски бисери от биатлона
За сега мога да те посъветвам да поставиш този въпрос на колкото се може повеше места, като например тук
http://www.gc.hostcolor.com/biathlon-forum
а също и в форума на www.ibu.at- tam ima mnogo bylgari .
Не се притеснявай че много не ти обръщат внимание сега, чакай да дойде световното и ще имаш може би повече подкрепа.
| |
Тема
|
[re: Gruber]
|
|
Публикувано | 04.03.03 11:21 |
|
Poprincip i az obi4am izpipanata rabota, no za sujalenie se zapalih po biatlona v poslednite nqkolko meseca. Edinstvenoto mqsto, otkudeto moga da 4erpq informaciq e ot Neta, a ot nego nqma po4ti nikakva informaciq za Bulgariskiq otbor. Ako mojesh da pomognesh s informaciq, az shte se hvana s dizaina i ka4vaneto na informacia. Napravo me e sram, 4e Bulgaria nqmat nito edin sait BG Biatlon sait. Zasega nqmam nujnite poznaniq da napravq 4at i forum, no za vbude6te...
| |
Тема
|
|
|
Автор | wheel (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.03 17:28 |
|
Че няма сайт е повече от ясно, но е създаден български форум, свързан с биатлона- gc.hostcolor.com/biathlon-forum.
Можеш да влезеш и да го разгледаш!
| |
Тема
|
[re: wheel]
|
|
Публикувано | 04.03.03 17:43 |
|
Ve4e go razgledah i postnah tema
| |
Тема
|
|
|
Автор | ALPlNE (Нерегистриран) |
Публикувано | 04.03.03 22:45 |
|
И аз съм съгласен с това, че трябва да има сайт за биатлон.
Готов съм да помогна с много информация, снимки и други.
Имам идея този сайт да не съдържа само биатлон, а и да има информация и новини и за останалите ски спортове в България- алпийски ски, ски бягане, може и други.
alpine221@abv.bg
| |
Тема
|
[re: ALPlNE]
|
|
Публикувано | 05.03.03 14:02 |
|
E-maila mi e biatlon@mail.bg - prati kakvoto si subral. V nai-skoro vreme zapo4vam da ka4vam informaciq po saita.
| |
Тема
|
|
|
Автор | ALPlNE (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.03.03 18:58 |
|
A za predlojenieto mi da ima informaciq i za drugite zimni sportowe?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|