Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:47 12.11.25 
Спорт
   >> Спортна екипировка
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема tancovi dvoikiнови  
Авторmikik (Нерегистриран)
Публикувано29.01.03 15:41

nqkoi tyk da e fen na Denkova&Stavijski? i izob6to na tancovi dvoiki?
pi6ete komentari za evropeiskoto

Тема Re: tancovi dvoikiнови [re: mikik]  
Авторskater-ka (Нерегистриран)
Публикувано30.01.03 10:19

Za sujalenie ne mojah da gledam evropeiskoto. Ne znam izobsto kude sa go davali - bulgarskata televiziq vuv vseki slu4ai qvno e reshila, 4e ne si struva da otdelq vreme za figurno purzalqne.

A na Albena i Maxim sum 100% fen!!! 4uh, 4e sa vzeli srebroto, koeto me u4udi bezkraino mnogo, kato znam kolko konservativni sa sudiite osobeno po otnoshenie na tancovite dvoiki! Trqbva da sa bili naistina strahotni, za da gi pusnat da stanat vtori ..... ili ne znam... Ti gleda li gi? Ste razkajesh li nakratko?

Тема Re: tancovi dvoikiнови [re: skater-ka]  
Публикувано31.01.03 18:39

i az ne gi gledah :(
vidqh samo otkus ot volnata po nova tv.kakto vinagi bqha mnogo ogirinalni i programata im be6e mnogo trydna v tehni4esko otno6enie
super e 4e imame purvi medal po figyrno v Bg istoriqta
nadqvam se 4e 6te dadat po Bg televiziq reportaji ot svetovnoto pone (sled kato imat 6ans za medal)

Тема Страхотни са!!!нови [re: mikik]  
Автор Meйджъp™ (fall in ....)
Публикувано31.01.03 23:23

Нашата гордост!

По-добре да бъдеш унищожен от глупците, отколкото да получиш от тях похвала. /Чехов/

АвторE.Stoyko (Нерегистриран)
Публикувано05.02.03 17:20

Kogato svetovnite purvenstva sa izvun Evropa , BNT se snishava ... Tazi godina shampionatut e vuv Vankuvur ...

Тема Re: tancovi dvoikiнови [re: E.Stoyko]  
Автор Darina (Ona)
Публикувано06.02.03 22:12

кога ще се провежда?

Автор Kлep (женствена)
Публикувано07.02.03 16:00

Аз съм супер фен на фигурното пързаляне въобще. И страшно се радвам на успехите на Денкова и Ставински.

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Тема Re: tancovi dvoikiнови [re: skater-ka]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано07.02.03 16:03

Аз гледах по "Евроспорт", в последните години следя фигурното пързаляне единствено по този канал. Между другото няма нищо чудно в среброто им. Както сами отбелязвате, съдиите са консервативни. Е, след като миналата година нашите бяха на 5-6 място, се придвижиха с толкова места, колкото двойки се отказаха от спорта. Съвсем в реда на нещата.

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Тема Датите [re: Darina]  
АвторE.Stoyko (Нерегистриран)
Публикувано09.02.03 17:10

От 24 до 30 март във Вашингтон / а не във Ванкувър , както ви обърках /.

Тема Re: tancovi dvoikiнови [re: Kлep]  
Публикувано10.02.03 19:23

i az gledam figyrno po eurosport,no tazi godina vmesto eurosport imame eurosport news.taka 4e nadejdata mi za svetovnoto e v bnt. koi ostanali tancovi dvoiki haresva6? moite lwbimci sa Anissina&Peizerat,no haresvam i mnogo drygu.izob6to sum lyda fenka na tancovite dvoiki!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.