|
|
|
Тема
|
Пак за очилата
|
|
| Автор | Учyдeн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.08.04 10:40 |
|
|
Плувам от няколко месеца, но имам проблем с очилата. Каквито и модели да ползвам винаги пропускат особено от дясната страна. Бихте ли ми казали какъв може да е проблемът? По-приннцип като ги пробвам в магазина винаги правят вакуум, а в басейнът пропускат вода.
| |
|
Тема
|
Re: Пак за очилата
[re: Учyдeн]
|
|
| Автор |
PPP (една) |
| Публикувано | 23.08.04 12:14 |
|
|
Не са ти достатъчно стегнати.
| |
|
Тема
|
[re: PPP]
|
|
| Публикувано | 23.08.04 13:36 |
|
|
Благодаря ти за отговора! Мислиш ли, че причината е тази? Ще си ги стегна и ще пробвам, но миналата седмица плувах с едни и когато ги стегнах стана още по-лошо. Ти какви ползваш?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PPP (една) |
| Публикувано | 24.08.04 11:13 |
|
|
Моите са на АРЕНА, обикновени, за 15 лв. Понякога ми се случва това, което описваш като проблем. Просто е нужно да наместя по-добре отзад силиконовата лента, която ги държи. Важното при очилата, когато ги купуваш, е да правят пълен контакт с кожата около очите, така, че да се получава вакуум. Ако си ги избрал по този начин, проблемът е в каишката. Пробвай, но не прекалявай със стягането, че може да ти станат сини кръгове около очите! Умерено!
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 24.08.04 12:21 |
|
|
Благодаря ти отново за съвета. Вече намерих кои очила не пускат само, че не са мои. Така, че сега ще правя екскурзия по магазините да ги търся и дано имам късмет.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
PPP (една) |
| Публикувано | 24.08.04 14:10 |
|
|
По-добре отиди в някой басейн. Там продават всякакви видове и ще те насочат компетентно.
Успех!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
radoair (The wild one) |
| Публикувано | 25.08.04 15:56 |
|
|
Вие вече почти изчерпахте темата,но все пак бих могъл да вметна - най-добре за тренировки се държат очила с уплътнител от пореста гума (обикновено е тънка черна лента само по ръба на пластмасата) ,по-трусно се намират вече но уплътняват добре без много стягане ,което е изключително удобно за по-дълъг престой във водата...и все пак зависи дали тези модели ще ти паснат на очите
Успех!
| |
|
Тема
|
[re: radoair]
|
|
| Публикувано | 25.08.04 17:09 |
|
|
Благодаря ти и на теб за съвета. Днес видях подобни очила, но са със силикон и ако не си намеря моделът, който търся ще си купя тях.
| |
|
|
|
|